№ 928: Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕдШот»

3 груд. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕдШот»
Назва процедури: Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (Послуги щодо виробництва корпоративного фільму)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 36862361
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: lawyer@adshot.com.ua
Контакти заявника: 0674478944
ПІБ підписанта скарги: Амєліна Олена Олегівна, юрист
Суть скарги, вимоги:

ТОВ «Едшот» є учасником закупівлі 18П-179 - 92110000-5 - Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (Послуги щодо виробництва корпоративного фільму)/Film and video production services and related services (Рroduction of a corporate movie). Відповідно до Документації допорогової закупівлі, затвердженою Протоколом засідання Тендерного комітету від «30» жовтня 2018 р. №18П-179 визначено, що до початку аукціону учасник повинен обов’язково завантажити перелік зазначених у Документації документів, серед яких, зокрема, необхідно надати у складі конкурсної пропозиції попередні сценарії відеофільмів (з обов’язковими сторібордами). У разі завантаження не усіх документів, визначених/передбачених цією документацією процедури закупівлі під час проведення процедур допорогових закупівель в електронному (сканованому) вигляді в електронну систему закупівель, Замовник має право відхилити пропозицію учасника. Зазначаємо, що учасник ТОВ «БОБІНА», який станом на 03.12.2018р. проходить процедуру кваліфікації та очікує рішення, не виконав імперативних вимог Замовника та не надав в період прийому пропозицій (з 6.11.2018р. 13:00 до 13.11.2018р. 13:00) попередніх сценаріїв відеофільмів, а надав їх лише 27.11.2018р. Вважаємо такі дії ТОВ «БОБІНА» недобросовісними, такими, що призвели до штучно створених більш вигідних умов, оскільки зазначений учасник мав доступ до чужих ідей та концепцій, мав можливість ознайомитися та використати їх, мав більше часу на підготовку власних напрацювань щодо конкурсної пропозиції. Наголошуємо, що публічні закупівлі України мають проводитися з дотриманням принципів прозорості, відкритості та законності. Просимо перевірити дотримання ТОВ «БОБІНА» вимог Документації допорогової закупівлі 18П-179 - 92110000-5 - Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (Послуги щодо виробництва корпоративного фільму)/Film and video production services and related services (Рroduction of a corporate movie).

Рішення конфліктної комісії:

Рішення Конфліктної комісії по даній закупівлі опубліковане за посиланням: http://ugv.com.ua/uk/page/conflict-commission-view?id=917