№ 928: Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕдШот»

Dec 3, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕдШот»
Procedure title: Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (Послуги щодо виробництва корпоративного фільму)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 36862361
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: lawyer@adshot.com.ua
Contacts applicant: 0674478944
Name of signatory complaints: Амєліна Олена Олегівна, юрист
The essence of the complaint, the requirements:

ТОВ «Едшот» є учасником закупівлі 18П-179 - 92110000-5 - Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (Послуги щодо виробництва корпоративного фільму)/Film and video production services and related services (Рroduction of a corporate movie). Відповідно до Документації допорогової закупівлі, затвердженою Протоколом засідання Тендерного комітету від «30» жовтня 2018 р. №18П-179 визначено, що до початку аукціону учасник повинен обов’язково завантажити перелік зазначених у Документації документів, серед яких, зокрема, необхідно надати у складі конкурсної пропозиції попередні сценарії відеофільмів (з обов’язковими сторібордами). У разі завантаження не усіх документів, визначених/передбачених цією документацією процедури закупівлі під час проведення процедур допорогових закупівель в електронному (сканованому) вигляді в електронну систему закупівель, Замовник має право відхилити пропозицію учасника. Зазначаємо, що учасник ТОВ «БОБІНА», який станом на 03.12.2018р. проходить процедуру кваліфікації та очікує рішення, не виконав імперативних вимог Замовника та не надав в період прийому пропозицій (з 6.11.2018р. 13:00 до 13.11.2018р. 13:00) попередніх сценаріїв відеофільмів, а надав їх лише 27.11.2018р. Вважаємо такі дії ТОВ «БОБІНА» недобросовісними, такими, що призвели до штучно створених більш вигідних умов, оскільки зазначений учасник мав доступ до чужих ідей та концепцій, мав можливість ознайомитися та використати їх, мав більше часу на підготовку власних напрацювань щодо конкурсної пропозиції. Наголошуємо, що публічні закупівлі України мають проводитися з дотриманням принципів прозорості, відкритості та законності. Просимо перевірити дотримання ТОВ «БОБІНА» вимог Документації допорогової закупівлі 18П-179 - 92110000-5 - Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (Послуги щодо виробництва корпоративного фільму)/Film and video production services and related services (Рroduction of a corporate movie).

The decision of the conflict commission:

Рішення Конфліктної комісії по даній закупівлі опубліковане за посиланням: http://ugv.com.ua/uk/page/conflict-commission-view?id=917