№ 241: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"

11 вер. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"
Назва процедури: 17Т-476
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 36601240
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: torgind@gmail.com
Контакти заявника: 0953542135
ПІБ підписанта скарги: Кобзар Анатолій Іванович директор
Суть скарги, вимоги:

ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ" висловлює свою повагу, та просить звернути увагу на фіктивне дилерство ТОВ "ВКП "Промзв"язок", яке надавалося для участі у процедурі торгів.17Т-476_Ключі прямі розвідні, ланцюгові, багаторозмірні машинні ключі УМК, ключі штангові, ручні та інші в асортименті. Також хочемо наголосити, що ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ" являється єдиним представником (дилером) на території України від ОАО «Краснодарский завод «НЕФТЕМАШ» . Маємо надію на якнайшвидше вирішення цього питання та подальшу співпрацю.

Рішення конфліктної комісії:

Під час кваліфікації учасника ТОВ «ВКП «Промзв'язок» за вказаними процедурами закупівель, співробітниками ПАТ «Укргазвидобування» було підготовлено та направлений відповідний запит до ОАО «Краснодарский завод «НЕФТЕМАШ», та отримано відповідь щодо підтвердження дійсності листа, згідно з яким ТОВ «ВКП «Промзв'язок»  є офіційним дилером з правом реалізації трубних ключів, які вироблені ОАО «Краснодарский завод «НЕФТЕМАШ»

Враховуючи, що пропозиції ТОВ «ВКП «Промзв'язок», надані в оригіналі, відповідають встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, пропозиції відповідно до протоколів вибору переможця акцептовано.

  • дилерство.pdf