№ 241: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"

Sep 11, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"
Procedure title: 17Т-476
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 36601240
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: torgind@gmail.com
Contacts applicant: 0953542135
Name of signatory complaints: Кобзар Анатолій Іванович директор
The essence of the complaint, the requirements:

ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ" висловлює свою повагу, та просить звернути увагу на фіктивне дилерство ТОВ "ВКП "Промзв"язок", яке надавалося для участі у процедурі торгів.17Т-476_Ключі прямі розвідні, ланцюгові, багаторозмірні машинні ключі УМК, ключі штангові, ручні та інші в асортименті. Також хочемо наголосити, що ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ" являється єдиним представником (дилером) на території України від ОАО «Краснодарский завод «НЕФТЕМАШ» . Маємо надію на якнайшвидше вирішення цього питання та подальшу співпрацю.

The decision of the conflict commission:

Під час кваліфікації учасника ТОВ «ВКП «Промзв'язок» за вказаними процедурами закупівель, співробітниками ПАТ «Укргазвидобування» було підготовлено та направлений відповідний запит до ОАО «Краснодарский завод «НЕФТЕМАШ», та отримано відповідь щодо підтвердження дійсності листа, згідно з яким ТОВ «ВКП «Промзв'язок»  є офіційним дилером з правом реалізації трубних ключів, які вироблені ОАО «Краснодарский завод «НЕФТЕМАШ»

Враховуючи, що пропозиції ТОВ «ВКП «Промзв'язок», надані в оригіналі, відповідають встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, пропозиції відповідно до протоколів вибору переможця акцептовано.

  • дилерство.pdf