№ 223: Товариство з обмежаною відповідальністю "НГ Технологія"

27 серп. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмежаною відповідальністю "НГ Технологія"
Назва процедури: 17Т-355_гідравлічний ключ для НКТ
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 40018076
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: aver@ngtec.com.ua
Контакти заявника: +380676573237
ПІБ підписанта скарги: Веріженко Олександр Станіславович
Суть скарги, вимоги:

Пропозицію ТОВ "НГ Технологія" було відхилено відповідно до процедури закупівлі 17Т-355_гідравлічний ключ для НКТ та внесено до переліку не добросовісних контрагентів через не підтвердження виробником - Universe Machine Corporation наших повноважень. ТОВ "НГ Технологія" надало всі документи, включаючи лист від Universe Machine Corporation, які підтверждують наші повноваження, а також можливість здійснення постачання відповідно до процедури закупівлі 17Т-355_гідравлічний ключ для НКТ. Просимо відміниті рішення про дискваліфікацію та викреслити ТОВ "НГ Технологія" з реєстру не добросовісних контрагентів, оскільки нами були надані всі підтверджуючи документи. ТОВ "НГ Технологія" є добросовісним постачальником і немає жодних претензій від ПАТ "Укргазвидобування" відносно якості та строків постачання продукції. Також просимо надати можливість представнику ТОВ "НГ Технологія" бути присутнім під час засідання конфліктної комісії.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідь щодо скарги відображено у листах №1/9-127 від 23.08.2017 та 1/9-131 від 23.08.2017, які було направлено у Вашу адресу.

Разом з цим повідомляємо, що у протоколі відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-355 від 08.08.2017 невірно зазначено підставу відхилення, в частині: «п. 5 умовних параметрів «Стоп-Інформації» (Службову (посадову) особу учасника, яку уповноважено учасником представляти його інтереси під час проведення процедури закупівлі, фізичну особу, яка є учасником, було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення у сфері закупівель корупційного правопорушення)». 

  • DOC001.pdf
  • GW.pdf
  • Universe.pdf
  • WPI.pdf