№ 223: Товариство з обмежаною відповідальністю "НГ Технологія"

Aug 27, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмежаною відповідальністю "НГ Технологія"
Procedure title: 17Т-355_гідравлічний ключ для НКТ
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40018076
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: aver@ngtec.com.ua
Contacts applicant: +380676573237
Name of signatory complaints: Веріженко Олександр Станіславович
The essence of the complaint, the requirements:

Пропозицію ТОВ "НГ Технологія" було відхилено відповідно до процедури закупівлі 17Т-355_гідравлічний ключ для НКТ та внесено до переліку не добросовісних контрагентів через не підтвердження виробником - Universe Machine Corporation наших повноважень. ТОВ "НГ Технологія" надало всі документи, включаючи лист від Universe Machine Corporation, які підтверждують наші повноваження, а також можливість здійснення постачання відповідно до процедури закупівлі 17Т-355_гідравлічний ключ для НКТ. Просимо відміниті рішення про дискваліфікацію та викреслити ТОВ "НГ Технологія" з реєстру не добросовісних контрагентів, оскільки нами були надані всі підтверджуючи документи. ТОВ "НГ Технологія" є добросовісним постачальником і немає жодних претензій від ПАТ "Укргазвидобування" відносно якості та строків постачання продукції. Також просимо надати можливість представнику ТОВ "НГ Технологія" бути присутнім під час засідання конфліктної комісії.

The decision of the conflict commission:

Відповідь щодо скарги відображено у листах №1/9-127 від 23.08.2017 та 1/9-131 від 23.08.2017, які було направлено у Вашу адресу.

Разом з цим повідомляємо, що у протоколі відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-355 від 08.08.2017 невірно зазначено підставу відхилення, в частині: «п. 5 умовних параметрів «Стоп-Інформації» (Службову (посадову) особу учасника, яку уповноважено учасником представляти його інтереси під час проведення процедури закупівлі, фізичну особу, яка є учасником, було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення у сфері закупівель корупційного правопорушення)». 

  • DOC001.pdf
  • GW.pdf
  • Universe.pdf
  • WPI.pdf