№ 1427: ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ"

28 бер. 2019 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ"
Назва процедури: 18Т-741_Комплекс цементувального обладнання / Cementring equipment complex
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 40997987
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Так
Пошта заявника: svetlana.tsymbal@tosco.com.ua
Контакти заявника: +380507360136 Світлана Цимбал
ПІБ підписанта скарги: » Директор Ю.О. Черненко
Суть скарги, вимоги:

Оскарження дискваліфікації ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ" Голові тендерного комітету ПАТ «Укргазвидобування» Раздобаріну С.М. Шановний Сергій Михайлович! Наша компанія ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» приймала участь у закупівлі на постачання комплексу цементувального обладнання № 18Т-741. За результатами аукціону нашу пропозицію визнано найвигіднішою, але під час розгляду на етапі кваліфікації, її було дискваліфіковано. Ми своєчасно та в повному обсязі надавали відповідь на всі дозапити від Замовника, а після відхилення пропозиції неодноразово подавали оскарження щодо неправомірності таких рішень. Нагадуємо, що ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» вже другий рік поспіль є уповноваженим підприємством від Manifold Systems International FZC (надалі – MSI FZC) на здійснення поставок, укладання договорів, ведення переговорів та презентацію продукції. MSI FZC є всесвітньовідомим виробником обладнання для нафто-газової промисловості та має виробничі потужності, розміщені в ОАЕ. Керівництво та спеціалісти ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» доклали максимум зусиль для проведення перемов та досягнення згоди з боку MSI FZC на проведення виїзного аудиту заводу в ОАЕ фахівцями АТ «Укргазвидобування». Про що було направлено листа до відділу закупівель АТ «Укргазвидобування». Нажаль, на сьогоднішній день відповіді не отримано. Які ще документи має надати ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» та/або Manifold Systems International FZC для можливості акредитації та врегулювання питань щодо укладання Договору та постачання обладнання. З повагою, ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» Пропозиція щодо проведення аудиту заводу-виробника в ОАЕ залишається актуальною. Просимо Вас повідомити, які мають бути виконані нашою компанією ітерації для відхилення дискваліфікації нашої пропозиції.

Вимоги

Просимо Вас поновити розгляд нашої пропозиції у закупівлі № 18Т-741.

Рішення Тендерного комітету, що оскаржується

29.01.2019 р.

Рішення конфліктної комісії:

2 трав. 2019

Скаргу ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ" (код ЄДРПОУ 40997987б/н від 28.03.2019 р. - відхилити, (Протокол засідання конфліктної комісії від 25.04.2019р. № 120).

Рішення Центральної конфліктної комісії:

6 трав. 2019

Скаргу відхилити. Витяг з ПРОТОКОЛУ №168/ЦКК засідання Центральної конфліктної комісії Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" від 06.05.2019 р.

  • Лист 381.pdf
  • Оскарження повторно ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ.pdf