№ 1427: ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ"

Mar 28, 2019 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ"
Procedure title: 18Т-741_Комплекс цементувального обладнання / Cementring equipment complex
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40997987
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? Yes
Mail applicant: svetlana.tsymbal@tosco.com.ua
Contacts applicant: +380507360136 Світлана Цимбал
Name of signatory complaints: » Директор Ю.О. Черненко
The essence of the complaint, the requirements:

Оскарження дискваліфікації ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ" Голові тендерного комітету ПАТ «Укргазвидобування» Раздобаріну С.М. Шановний Сергій Михайлович! Наша компанія ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» приймала участь у закупівлі на постачання комплексу цементувального обладнання № 18Т-741. За результатами аукціону нашу пропозицію визнано найвигіднішою, але під час розгляду на етапі кваліфікації, її було дискваліфіковано. Ми своєчасно та в повному обсязі надавали відповідь на всі дозапити від Замовника, а після відхилення пропозиції неодноразово подавали оскарження щодо неправомірності таких рішень. Нагадуємо, що ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» вже другий рік поспіль є уповноваженим підприємством від Manifold Systems International FZC (надалі – MSI FZC) на здійснення поставок, укладання договорів, ведення переговорів та презентацію продукції. MSI FZC є всесвітньовідомим виробником обладнання для нафто-газової промисловості та має виробничі потужності, розміщені в ОАЕ. Керівництво та спеціалісти ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» доклали максимум зусиль для проведення перемов та досягнення згоди з боку MSI FZC на проведення виїзного аудиту заводу в ОАЕ фахівцями АТ «Укргазвидобування». Про що було направлено листа до відділу закупівель АТ «Укргазвидобування». Нажаль, на сьогоднішній день відповіді не отримано. Які ще документи має надати ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» та/або Manifold Systems International FZC для можливості акредитації та врегулювання питань щодо укладання Договору та постачання обладнання. З повагою, ТОВ «ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ» Пропозиція щодо проведення аудиту заводу-виробника в ОАЕ залишається актуальною. Просимо Вас повідомити, які мають бути виконані нашою компанією ітерації для відхилення дискваліфікації нашої пропозиції.

Requirements

Просимо Вас поновити розгляд нашої пропозиції у закупівлі № 18Т-741.

Decision of the Competition Tender Committee

29.01.2019 р.

The decision of the conflict commission:

May 2, 2019

Скаргу ТОВ "ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ" (код ЄДРПОУ 40997987б/н від 28.03.2019 р. - відхилити, (Протокол засідання конфліктної комісії від 25.04.2019р. № 120).

The decision of the Central Conflict Commission:

May 6, 2019

Скаргу відхилити. Витяг з ПРОТОКОЛУ №168/ЦКК засідання Центральної конфліктної комісії Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" від 06.05.2019 р.

  • Лист 381.pdf
  • Оскарження повторно ТОП ОІЛ СЕРВІС КОМПАНІ.pdf