№ 956: ТОВ "Епіцентр К"

13 груд. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Епіцентр К"
Назва процедури: 17 УГСБМ18Т-143_39710000-2 - Електричні побутові прилади (Побутові електричні прилади)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 32490244
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Так
Пошта заявника: h2.yurist@epicentrk.com
Контакти заявника: +380503610602
ПІБ підписанта скарги: Печененко Д.О.
Суть скарги, вимоги:

Вважаємо, що тендерна пропозиція Товариства з обмеженою відповідальністю “Пролог ЛТД” (надалі — Учасник) не відповідає умовам Тендерної документації по державній закупівлі № 3237278 (UA-2018-11-29-002333-с) з наступних підстав: По-перше, відповідно до ч. 7 Додатку № 1 Тендерної документації учасник повинен був надати копію сертифікату (паспорту) якості на продукцію, копію висновку СЕС. Детально ознайомившись з тендерною пропозицією Учасника, вбачається, що останнім в порушення вимог ч. 7 Додатку № 1 Тендерної документації не було надано копії сертифікатів (паспорту) якості на продукцію, що у подальшому може призвести до дискваліфікації Учасника у зв'язку з недотриманням вимог Тендерної документації. По-друге, відповідно до технічних вимог Додатку № 2 Тендерної документації Замовником визначено необхідні технічні вимоги на товари, а саме: - пральна машина: габарити (ВхШхГ), см: не менше 85х59х42см; - холодильник: габарити (ВхШхГ), см: не менше 140,5х54х60см; - холодильник: об'єм морозильної камери не менше 41л. Якщо звернутись до наданого Додатку № 2 тендерної пропозиції Учасника, вбачається, що останнім було зазначено такі ж показники, як і було визначено у Тендерній документації Замовника. Однак, якщо детально ознайомитись з наданими інструкціями у тендерній пропозиції на товари, то в основних технічних даних зазначена інша інформація, а саме: - пральна машина Indesit IWSB 61051 C ECO EU: габарити (ВхШхГ), см: 85х59,5х40см; - холодильник Arctic ARX-143: габарити (ВхШхГ), см: 143х55х55см; - холодильник Arctic ARX-143: об'єм морозильної камери: 40л. Таким чином, в даному випадку є розбіжності в технічних даних на вищезазначені товари у наданій тендерній пропозиції Учасника. Вважаємо, що даний факт можна розцінювати як невідповідність заявленим технічним характеристикам, що може у подальшому призвести до дискваліфікації. Отже, вважаємо за доцільне, звернути Вашу увагу, під час прийняття рішення щодо закупівлі, що тендерна пропозиція ТОВ “Пролог ЛТД” не відповідає умовам Тендерної документації по державній закупівлі № 3237278 (UA-2018-11-29-002333-с), з наведених вище обставин.

Рішення конфліктної комісії:

АТ «Укргазвидобування» (далі по тексту – АТ «УГВ») отримано та розглянуто Вашу скаргу щодо закупівлі УГСБМ18Т-143 Електричні побутові прилади (Побутові електричні прилади).

Конфліктна комісія дослідила факти які зазначені  у вашій скарзі.

Станом на момент розгляду скарги конфліктною комісією, дана закупівля знаходиться на стадії кваліфікації. На даний час жодного рішення щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників Тендерним комітетом  філії Товариства прийнято не було.

Враховуючи те, що Ваша компанія в матеріалах скарги не оскаржує дії чи бездіяльність Тендерного комітету щодо даної процедури закупівлі, на даний час рішення Конфліктної комісії по Вашій скарзі не може бути прийнято, у зв’язку  чим скарга передана на розгляд Тендерного комітету філії з рекомендацією врахувати викладені в скарзі матеріали під час прийняття рішень.

Окремо повідомляємо, що у разі незгоди з рішенням Тендерного комітету філії Товариства щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників, Ви можете повторно звернутися до Конфліктної комісії зі скаргою саме на прийняті тендерним комітетом філії рішення щодо кваліфікації учасників.