№ 944: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СП УКРПРОМПОСТАВКА».

11 груд. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СП УКРПРОМПОСТАВКА».
Назва процедури: №3118579«18Т-728 - 38420000-5 - Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів (витратоміри в асортименті)»
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38878062
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Sales_6@prompribor.com.ua
Контакти заявника: +380687671227
ПІБ підписанта скарги: Захаров Д. І. Керівник департаменту нафтогазового обладнання
Суть скарги, вимоги:

Компания ООО «СП Укрпромпоставка» настаивает на отклонении предложения участника ООО «НЕФТЕГАЗХИМ СЕРВИС» для закупки №3118579«18Т-728 - 38420000-5 - Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів (витратоміри в асортименті)». Согласно пункту ІІ Вимоги до кваліфікації Учасника та спосіб їх підтвердження тендерной документации в течении 3-х рабочих дней с даты проведения тендерных торгов ООО «НЕФТЕГАЗХИМ СЕРВИС» должна была загрузить в электронную систему недостающие документы, а именно: 1. Дилерский сертификат от ЧАО «ТЕРА», а так же дилерские сертификаты на оборудование, которое есть в технических характеристиках, но не указано ООО «НЕФТЕГАЗХИМ СЕРВИС». 2. Указать чем будет комплектоваться шкаф-бокс малогабаритный. 3. Указать в откорректированной ценовой производителей GSM / EDGE модема, барьеров искробезопасности, арматуры трубопроводной, кабелей, шкафа малогабаритного с обогревом, предоставить паспорта или РЭ на данное оборудование. 4. Предоставить РЭ и сертификаты взрывозащиты на барьеры искробезопасности. 5. Для вычислителя «Флоутек» предоставить паспорт или РЭ. 6. Для измерительных трубопроводов не предоставить информацию кто производитель, дать описания или паспорта, чертежи. Задержка отклонения предложения ООО «НЕФТЕГАЗХИМ СЕРВИС» нарушаются сроки аккредитации следующих участников торгов.

Рішення конфліктної комісії:

На даний час закупівля знаходиться на стадії кваліфікації, рішення щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників Тендерним комітетом  Товариства прийнято ще не було.

Враховуючи те, що Ваша компанія в матеріалах скарги не оскаржує дії чи бездіяльність Тендерного комітету щодо даної процедури закупівлі, рішення Конфліктної комісії по зверненню не може бути прийнято. У зв’язку  із цим скарга передана на розгляд Тендерного комітету Товариства з рекомендацією врахувати викладені в скарзі матеріали під час прийняття рішень.

У разі незгоди з рішенням Тендерного комітету Товариства щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників, Ви можете повторно звернутися до Конфліктної комісії зі скаргою саме на прийняті тендерним комітетом рішення щодо кваліфікації учасників.