№ 924: ТОВ "НАФТОГАЗТЕХ" (від ЦКК)

3 груд. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "НАФТОГАЗТЕХ" (від ЦКК)
Назва процедури: 18Т-621_Котел газовий жаротрубний
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: див скарга
ПІБ підписанта скарги: див скарга
Суть скарги, вимоги:

Учасника ТОВ "НОВОБУДЕНЕРГО" безпідставно акцептовано.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією розглянуто звернення ТОВ «НАФТОГАЗТЕХ».

Для підтвердження пункту 7 Додатку 1 документації допорогової закупівлі учаснику необхідно надати декларацію відповідності та сертифікат ІSO 9001. Учасник у складі своєї пропозиції надав сертифікат ISO 9001 строк дії якого закінчився 14.09.2018, а також декларацію про відповідність, яка не містить підпису та печатки органу оцінки, про що і зазначено у зверненні ТОВ «НАФТОГАЗТЕХ».

Також за результатами перевірки звернення встановлено, що декларація про відповідність, яка завантажена в систему ТОВ «НОВОБУДЕНЕРГО» датована 05.09.2018. Орган оцінки відповідності - ТОВ «ЄВРО-ТИСК» має атестат акредитації №10146 від 14.09.2015, зазначений атестат, згідно офіційного сайту  ТОВ «ЄВРО-ТИСК» дійсний до 01.08.2018, тобто декларацію відповідності видано після спливу дії атестату про акредитацію. Крім того, декларація відповідності іншого учасника у цій же закупівлі ТОВ «НАФТОГАЗТЕХ» містить відтиск печатки ТОВ «ЄВРО-ТИСК», ідентифікаційний номер декларації, строк дії.

На момент перевірки реєстр виданих декларацій відповідності не функціонує.

Тобто переможцем ТОВ «НОВОБУДЕНЕРГО» закупівлі не надано діючого сертифікату ISO 9001, дійсність декларації про відповідність під сумнівом, що свідчить про невідповідність пункту 7 Додатку 1 документації допорогової закупівлі.

На підставі викладеного Тендерному комітету рекомендовано скасувати протокол вибору переможця допорогової закупівлі 18Т-621 від 09.10.2018, повернути на кваліфікацію ТОВ «НОВОБУДЕНЕРГО».

 

Рішення Центральної конфліктної комісії від 10.12.2018 (надійшло 12.12.2018):

Погодитися з рішенням Конфліктної комісії АТ "УГВ" щодо скасування протоколу вибору переможця допорогової закупівлі та проведення повторної кваліфікації

  • Скарга Нафтогазтех ТОВ.pdf