№ 923: Dozorro

3 груд. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Dozorro
Назва процедури: ПГВ18(Т)-210_Клапани та фільтри-редуктори
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: див скарга
ПІБ підписанта скарги: див скарга
Суть скарги, вимоги:

Пропозиція ТОВ "Ей Пі Ем Контролс" не відповідає встановленим критеріям кваліфікації.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією розглянуто звернення, що розміщено в системі Dozorro.

Відповідно до пункту 1 розділу «Технічні критерії кваліфікації» Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено, що учасником надається копія уповноважуючого документу від виробника МТР або його офіційного представника/ дилера (дилерські або представницькі повноваження або копія діючого договору з виробником МТР або його офіційним представником/дилером або лист-гарантія від виробника чи його представника/дилера, щодо підтвердження поставки). Відповідно до цінової пропозиції №102-1/09/2018 від 17.09.2018 виробником запропонованих фільтрів, що зазначені у позиції 2 є Shavo Norgen Pvt. Ltd, Індія. Учасником ТОВ «ЕЙ ПІ ЕМ КОНТРОЛС» не завантажено у складі пропозиції дилерські/представницькі документи від виробника Shavo Norgen Pvt. Ltd, Індія, у зв’язку із цим пропозиція  ТОВ «ЕЙ ПІ ЕМ КОНТРОЛС» не відповідає встановленому критерію кваліфікації.

 За результатами аналізу інформації встановлено, що у Єдиному державному реєстрі судових рішень розміщено вирок суду у справі №753/4631/16-к (кримінальне провадження №32015100010000191), в якому наявна інформація, яка вказує на наявність у ТОВ «Ей Пі Ем Контролс» пункту 10 умовних параметрів «Стоп-інформації» (додаток 8 Інструкції з проведення попереднього кваліфікаційного відбору контрагентів ПАТ «Укргазвидобування», затвердженого наказом №496 від 01.08.2017. Зазначена інформація не була ідентифікована під час проведення кваліфікації учасника  ТОВ «ЕЙ ПІ ЕМ КОНТРОЛС» та не направлена до Тендерного комітету, у зв’язку із чим порушено право Тендерного комітету на відхилення пропозиції учасника у зв’язку із наявністю умовних параметрів «Стоп-інформації», про що зазначено у п.9.1. Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування» №497 від 01.08.2017.

На підставі викладеного звернення, що розміщено в системі Dozorro задоволено, філії ГПУ «Полтавагазвидобування» рекомендовано скасувати протокол визначення переможця процедури допорогової закупівлі №ПГВ 18(Т)-210 від 26.10.2018, провести повторну кваліфікацію, прийняти рішення з урахуванням наявного умовного параметру «Стоп-інформації».

  • Скарга DoZorro.pdf