№ 909: ТОВ "АМ ІНТЕГРАТОР ГРУП"

21 лист. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "АМ ІНТЕГРАТОР ГРУП"
Назва процедури: УГВ-Сервіс 18Т-165 код 31150000-2 Баласти для розрядних ламп чи трубок
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 39469334
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: tender@amintegratorg.com
Контакти заявника: +38 (044) 394-86-07
ПІБ підписанта скарги: Генеральний директор Білан Олександр Олексійович
Суть скарги, вимоги:

Цим листом ТОВ «АМ ІНТЕГРАТОР ГРУП» звертає увагу Замовника на невідповідність пропозиції компанії ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "ІНТЕГРАЛ" в технічній частині. А саме, в технічному завданні тендеру по позиції №1 "APC Back - UPS 650va (BX650CI - RS) або аналог" були потрібні параметри Діапазону вхідної напруги при роботі від мережі 140 - 300В, тоді як у переможця цей параметр складає 140 - 290В. Також стосовно цієї позиції в технічному завданні була вимога Вихідна частота: 47 - 63 Гц, тоді як в запропонованому устаткуванні переможця цей параметр складає 50±0,5 Гц. Крім того, габаритні розміри запропонованого компанією ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "ІНТЕГРАЛ" устаткування складають 170х110х305мм, тоді як в технічному завданні тендеру вимагається не більше 200х115х257мм. Тобто, запропонована компанією ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "ІНТЕГРАЛ" модель обладнання не відповідає технічному завданню тендеру, і, відповідно, ця компанія не може бути визнана переможцем. Також компанією ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "ІНТЕГРАЛ" не була виконана вимога Замовника, а саме: «Після закінчення аукціону, Учасник, визначений системою переможцем торгів за результатами аукціону, протягом 1 робочого дня, завантажує свою оновлену цінову пропозицію, що була запропонована в результаті аукціону, та визначена системою найменшою (Додаток 3) (Додаток 3а та Таблиці 6.1 та 6.2 Додатку 6 для нерезидентів та для резидентів при рекомендованих умовах оплати)». В зв'язку з вищевикладеним та грунтуючись на принципах чесної та прозорої конкуренції, а також рівного і адекватного підходу до оцінки пропозицій учасників, ТОВ «АМ ІНТЕГРАТОР ГРУП» вимагає скасувати Протокол вибору переможця допорогової закупівлі № УГВ-Сервіс 18Т-165 від 20.11.2018р.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктна комісія дослідила питання кваліфікації пропозиції ТОВ «ТД «Інтеграл».

Проаналізувавши всі обставини конфліктна комісія дійшла до висновку щодо технічної невідповідності пропозиції ТОВ «ТД «Інтеграл» вимогам замовника.

Враховуючи вищесказане конфліктна комісія звернулась до Тендерного комітету філії з рекомендацією скасувати рішення про визнання переможцем  ТОВ «ТД «Інтеграл».