№ 79: ТОВ "ЕКВІВЕС"

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ЕКВІВЕС"
Назва процедури: ----------
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 37502259
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
ПІБ підписанта скарги: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Суть скарги, вимоги:

21.07.16 між ТОВ "Еквівес" та філією ГПУ "Полтавагазвидобування" укладено договір поставки. Згідно листа №39-8847 від 30.09.2016 було повідомлено про ряд недоліків при поставці агрегату електронасосного. 08.11.16 листом №7818 ТОВ "Еквівес" запропонувало в якості підмінного фонду, аналог насосного обладнання, однак лист залишився без уваги. 06.01.2017 від ГПУ "Полтавагазвидобування" надійшла претензія по сплаті пені та штрафу на загальну суму 33 578,06 грн., кошти були сплачені.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією перевірено підстави включення ТОВ «Еквівес» до реєстру недобросовісних учасників. Порушень з боку працівників ПАТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно ТОВ «Еквівес» включено до реєстру недобросовісних учасників з дотриманням встановленого порядку.
В той же час, повідомляємо, що до компетенції Конфліктної комісії не відноситься прийняття рішень щодо доцільності чи недоцільності застосування до ТОВ «Еквівес» механізму включення до реєстру недобросовісних учасників.