№ 79: ТОВ "ЕКВІВЕС"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ЕКВІВЕС"
Procedure title: ----------
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 37502259
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

21.07.16 між ТОВ "Еквівес" та філією ГПУ "Полтавагазвидобування" укладено договір поставки. Згідно листа №39-8847 від 30.09.2016 було повідомлено про ряд недоліків при поставці агрегату електронасосного. 08.11.16 листом №7818 ТОВ "Еквівес" запропонувало в якості підмінного фонду, аналог насосного обладнання, однак лист залишився без уваги. 06.01.2017 від ГПУ "Полтавагазвидобування" надійшла претензія по сплаті пені та штрафу на загальну суму 33 578,06 грн., кошти були сплачені.

The decision of the conflict commission:

Конфліктною комісією перевірено підстави включення ТОВ «Еквівес» до реєстру недобросовісних учасників. Порушень з боку працівників ПАТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно ТОВ «Еквівес» включено до реєстру недобросовісних учасників з дотриманням встановленого порядку.
В той же час, повідомляємо, що до компетенції Конфліктної комісії не відноситься прийняття рішень щодо доцільності чи недоцільності застосування до ТОВ «Еквівес» механізму включення до реєстру недобросовісних учасників.