№ 706: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНОВІК ГРУП"

25 лип. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНОВІК ГРУП"
Назва процедури: 18Т-433_Багаторозмірні ключі для бурильних і насосно- компресорних труб діаметром 60,3-89мм
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 37119092
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: bonusgroup371@ukr.net
Контакти заявника: 044-4252405
ПІБ підписанта скарги: Зеленков Віктор Анатолійович, директор
Суть скарги, вимоги:

1.Відмінити рішення Тендерного комітету ПАТ “Укргазвидобування” та скасувати Протокол від 24.07.2018 р. відхилення пропозиції ТОВ "ТЕХНОВІК ГРУП" як учасника допорогової закупівлі № 18Т-433. 2. Повернутися до розгляду пропозиції ТОВ "ТЕХНОВІК ГРУП" по процедурі закупівлі №18-Т-433

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 8 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено критерій «МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам «Укргазвидобування», для підтвердження даного критерію учасникам необхідно надати завірену підписом та печаткою учасника процедури закупівлі копію сертифікату (паспорту) якості на товар (предмет закупівлі).

Учасником ТОВ «ТЕХНОВІК ГРУП» для підтвердження зазначеного критерію надано копію документу INSPECTION CERTIFICATE на англійській та китайській мовах.

В подальшому, на підставі п.1 Розділу ІІ документації допорогової закупівлі учаснику ТОВ «ТЕХНОВІК ГРУП» направлено звернення з проханням надати завірену підписом та печаткою учасника процедури закупівлі  копію сертифікату (паспорту) якості на товар (предмет закупівлі). На виконання зазначеного листа учасником надано переклад документу INSPECTION CERTIFICATE (сертифікат якості (паспорт).

Однак, незважаючи на надані документи пропозиція ТОВ «ТЕХНОВІК ГРУП» відхилена у зв’язку із зазначенням про їх відсутність.

На підставі викладеного скарга ТОВ «ТЕХНОВІК ГРУП» задоволена.

За результатами розгляду скарги Тендерному комітету рекомендовано скасувати протокол відхилення пропозиції учасника допорогової закупівлі №18Т-433 від 24.07.2018.

 

Рішення Тендерного Комітету від 23.08.2018 (надійшло 28.08.2018):

У зв’язку з наявністю розбіжностей у понятті відповідності сертифікату (паспорту) якості на товар встановленим Замовником  вимогам та у зв’язку з технічною неможливістю виконати рекомендацію Конфліктної комісії через відсутність вимоги з боку скаржника у Системі, відхилити рекомендацію Конфліктної комісії щодо скасування протоколу відхилення пропозиції учасника ТОВ "ТЕХНОВІК ГРУП" по процедурі закупівлі №18Т-433- 43120000-0 - Врубові та тунелепрохідні, бурильні чи прохідницькі машини для добування вугілля чи гірських порід (Багаторозмірні ключі для бурильних і насосно-компресорних труб діаметром 60,3-89мм).

  • !Лист сертифікати, паспорти.pdf
  • !Переклад Сертифікат якості_паспорт.pdf
  • !Скарга ТЕХНОВЕК.pdf