№ 691: USA DENIMEX INCORPORATED

19 лип. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: USA DENIMEX INCORPORATED
Назва процедури: 18Т-402_Перехідники для бурильних труб в асортименті / Adapters for drilling pipes in assortment
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 800445732
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: tenders@denimex.us
Контакти заявника: (713) 273-0736
ПІБ підписанта скарги: Denis Gurvitch
Суть скарги, вимоги:

Тендерний комітет АТ «Укргазвидобування» визнав переможцем допорогової закупівлі №18Т-402 КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АКВІЛОН" (протокол №18Т-402 від 17.07.2018 р.). КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АКВІЛОН" запропонувало перехідники для бурильних колон виробництва ПАТ «Дрогобицький машинобудівний завод», які виготовляються з різьбою згідно ГОСТу 28487-90. У Додатку 2 до документації Технічні вимоги і якісні характеристики та основні умови, які будуть включені до договору про закупівлю зазначено, що перехідники мають бути виготовлені з різьбою по стандарту АРІ. Таким чином пропозиція КОЛЕКТИВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АКВІЛОН" не відповідає вимогам тендерної документації. На підставі вищевикладеного просимо скасувати рішення тендерного комітету щодо визнання переможцем допорогової закупівлі №18Т-402 КОЛЕКТИВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АКВІЛОН".

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція КП «АКВІЛОН», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, скаргу USA DENIMEX INC. відхилено.

Вимога про відповідність різьби перехідника стандартам API стосується предмета закупівлі, який буде запропонований як аналог до обладнання, що виготовляється по ГОСТ 7360-82.

  • SCAN0517.pdf