№ 691: USA DENIMEX INCORPORATED

Jul 19, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: USA DENIMEX INCORPORATED
Procedure title: 18Т-402_Перехідники для бурильних труб в асортименті / Adapters for drilling pipes in assortment
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 800445732
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: tenders@denimex.us
Contacts applicant: (713) 273-0736
Name of signatory complaints: Denis Gurvitch
The essence of the complaint, the requirements:

Тендерний комітет АТ «Укргазвидобування» визнав переможцем допорогової закупівлі №18Т-402 КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АКВІЛОН" (протокол №18Т-402 від 17.07.2018 р.). КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АКВІЛОН" запропонувало перехідники для бурильних колон виробництва ПАТ «Дрогобицький машинобудівний завод», які виготовляються з різьбою згідно ГОСТу 28487-90. У Додатку 2 до документації Технічні вимоги і якісні характеристики та основні умови, які будуть включені до договору про закупівлю зазначено, що перехідники мають бути виготовлені з різьбою по стандарту АРІ. Таким чином пропозиція КОЛЕКТИВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АКВІЛОН" не відповідає вимогам тендерної документації. На підставі вищевикладеного просимо скасувати рішення тендерного комітету щодо визнання переможцем допорогової закупівлі №18Т-402 КОЛЕКТИВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АКВІЛОН".

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція КП «АКВІЛОН», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, скаргу USA DENIMEX INC. відхилено.

Вимога про відповідність різьби перехідника стандартам API стосується предмета закупівлі, який буде запропонований як аналог до обладнання, що виготовляється по ГОСТ 7360-82.

  • SCAN0517.pdf