№ 586: ТОВ "ЕВРАЗ ГРУП" (отримано від ЦКК)

23 бер. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ЕВРАЗ ГРУП" (отримано від ЦКК)
Назва процедури: 18Т-062. Насоси та компресори. 3 комплекти компресорних установок з поршневими компресорами та газо-поршневими двигунами
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38449804
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: evrazgrup@ukr.net
ПІБ підписанта скарги: evrazgrup@ukr.net
Суть скарги, вимоги:

Фабричний прийомний тест (FAT) зібраних компресорних установок на виробничих підприємствах прийомний тест (FAT) зібраних компресорних утсановок на виробничих підприємствах Постачальника, засвідчений представником Покупця, включає наступне: - Випробування без навантаження згідно ISO 1217, починаючи з мінімальної швидкості та збільшуючи з кроком 50 обертів на хвиину до досягнення повної швидкості. Перевірте ненормальну вібраціюта витоку. Записує кінцеві темпи підшипника двигуна та компресора в кінці тесту. - Після виконання експлуатаційних характеристик та експлуатаційнмих характеристик компресор повинен бути перевіреним випадковою перевіркою, наприклад розбирання принаймі одного головного підшипника, одного поперечного голови та одного циліндра. Всі перевірки деталей повинні бути виконані постачальником з борскопом, який підтверджує відмінний стан внутрішніх поверхонь; - Якщо виявлено нерівності, компресор повинен бути розібраний та інспектований, а також пошкоджені деталі бути замінені. У випадку обміну деталей під час огляду, після складання, повторення випробувань на механічний пробіг 72 години, повинно бути повтореним, а нові встановлені деталі повинні бути перевірені та знайдені у порядку; - Функціональний тест панелі керування включає перевірку всіх ПІН-циклів; - Товщина тестування фарби компресорної системи; - Перевірка документації щодо якості одиниці та остаточної пакетної документації відповідно до договору; - Огляд списку упаковки та процедур підготовки до відвантаження. Просимо внести в Тендерну документацію пункт з можливістю проведення двоетапного процесу приймання обладнання.

Рішення конфліктної комісії:

Процедура оскарження рішень, дій або бездіяльності ПАТ «Укргазвидобування» передбачена розд. 19 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування»

Проте, на закупівлі, які проводяться відповідно до процедур, які встановлені Європейським Інвестиційним Банком, не поширюється дія вказаного Порядку закупівель.

З огляду на зазначене, розгляд скарг, які проводяться по процедурам і за погодженням з Європейським Інвестиційним Банком не відносяться до компетенції Конфліктної комісії.

У зв’язку із цим скаргу залишено без розгляду.

  • 1351 21-18 - 1.pdf