№ 580: ТОВ "Українська Незалежна Геологічна Група"

14 бер. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Українська Незалежна Геологічна Група"
Назва процедури: 31680000-6 - Електричне приладдя та супутні товари до електричного обладнання, 18Т-076 «Панелі для ініціації вибуху»
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 40165767
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: u.i.geogroup@gmail.com, work_uigg@ukr.net
Контакти заявника: (044) 359-08-84, +38(063)915-13-47
ПІБ підписанта скарги: Директор ТОВ "УНГГ" Ткаленко Р.В.
Суть скарги, вимоги:

14 лютого 2018 року, ТОВ «Українська Незалежна Геологічна Група», приймала участь у тендері 31680000-6 - Електричне приладдя та супутні товари до електричного обладнання, 18Т-076 «Панелі для ініціації вибуху» (https://www.dzo.com.ua/tenders/2018231). До участі в електронному аукціоні було допущено два учасника згідно поданої тендерної документації. Під час розкриття заявок, ТОВ «УНГГ» надало найнижчу запропоновану цінову пропозицію, що мала різницю у 242 174,00 грн. меншу, ніж у іншого учасника. Під час відкритих конкурентних торгів протягом трьох раундів наша компанія залишала за собою місце з наданням найменшої вартості закупки обладнання. При оголошенні остаточних кінцевих результатів аукціону ціна від ТОВ «УНГГ» складала 1 787 054,00 грн та визнана як найбільш економічно вигідна пропозиція. Зважаючи на дані результатів нами було підготовлено та подано повний пакет оригіналів документів Замовнику. Звертаємо Вашу увагу, що пропозиція ТОВ «Української Незалежної Геологічної Групи» надається на обладнання відповідно до технічних вимог та якісних характеристик, що вимагаються Замовником, а саме на товар заводу – виробника PROBE TECHNOLOGY SERVICES (США), що не є аналоговою продукцією. На підтвердження цього було надано цілий пакет документів для допорогової закупівлі на технічну частину (докладний технічний опис зі схемами та інструкціями на устаткування) та уповноважуючий документ від виробника з нотаріальним посвідченням. Технічний опис складався з 31 (тридцяти однієї) сторінки великого об’єму складної технічної інформації, це в свою чергу, при проведенні легалізованого перекладу а також нотаріального посвідчення, призвело до незначної затримки по об’єктивним обставинам. Також потрібно прийняти до уваги, що переклад виконувався з складного науково-технічного стилю, що у свою чергу займає в два рази більше часу, ніж розмовний. Доводимо до Вашого відома, що по закінченню етапу аукціону нами було отримано (14 лютого 2018 р. о 14:40 год. за київським часом) електронне повідомлення від igor.pahomov@ugv.com.ua ( Пахомов І.В.), у якому було зазначено рекомендацію, щодо подання пакету оригіналів згідно тендерної документації (№ 18Т-076) для кваліфікації до 22 лютого 2018 р. Опираючись на вище викладені факти пакет документації було подано вчасно. Відповідно до вище вказаного, просимо: - Скасувати рішення (ПРОТОКОЛ відхилення пропозицій учасників допорогової закупівлі №18Т-076 13.03.2018 р., у зв’язку з невчасною подачею пакету оригіналів документів) щодо дискваліфікації учасника ТОВ «Української Незалежної Геологічної Групи». - Повторно розглянути ТОВ «Української Незалежної Геологічної Групи», як Учасника у даному тендері. У свою чергу ми також гарантуємо повне підтвердження якості товару та поставку обладнання в строки згідно процедури закупівлі 18Т-076, що складає 90 календарних днів.

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 2 розділу II документації допорогових торгів  визначено, що протягом 5 робочих днів з дати аукціону учасник у робочий час особисто або через уповноваженого представника, або кур’єром – тільки «ОСОБИСТО В РУКИ» співробітника сектору організації закупівель надає пакет оригіналів документів, зазначених в пункті 1 цього ж розділу. У разі не надання повного пакету документів у зазначений термін, Замовник має право дискваліфікувати  Учасника.

П‘ятий робочий день, до якого Учаснику - ТОВ «Українська Незалежна Геологічна Група» необхідно надати документацію, завершився 21.02.2017 о 17.15 год. У зазначений термін документи через уповноваженого представника або кур’єром - «особисто в руки» не надані, у зв’язку із цим пропозиція ТОВ «Українська Незалежна Геологічна Група» відхилена.

Враховуючи викладене,  скарга задоволенню не підлягає.

За результатами розгляду скарги відповідальному за закупівлі підрозділу ПАТ «УГВ» рекомендовано зазначати у листах останній день строку та час вчинення відповідної дії.   

  • E-mail лист.pdf
  • Лист №14.03-2.pdf
  • Лист-дозвіл.pdf
  • тех. опис.pdf
  • ЦП.pdf