№ 574: Товаривство з обмеженою відповідальністю "Газтрансінвест"

3 бер. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товаривство з обмеженою відповідальністю "Газтрансінвест"
Назва процедури: УПГГК 17(Т)-252: 24950000-8-Спеціалізована хімічна продукція (Молекулярні сита (цеоліти) виробництва ZEOCHEM (Швейцарія).
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 35217247
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: gastrancinvect@ukr.net
Контакти заявника: +38095-125-35-16
ПІБ підписанта скарги: Директор Смолій Ганна Олександрівна
Суть скарги, вимоги:

Згідно документації закупівлі № УПГГК 17(Т)-252 від 21.12.2017 р., до предмету закупівлі встановлено наступні вимоги щодо умови поставки: DDP (склад Покупця) - як для резидентів, так і для нерезидентів. Відповідно до правил Інкотермс-2010, термін DDP, (Delivered Duty Paid або Постачання з оплатою мита) означає, що продавець вважається тим, хто виконав свої обов'язки з моменту надання товару в узгодженому пункті в країні ввезення. Продавець несе всі ризики і витрати, пов'язані з ввезенням товару, включаючи оплату податків, мита та інших зборів, які справляються при ввезенні товарів. Учасник USA DENIMEX INCORPORATED порушив вимоги документації закупівель, надав початкову цінову пропозицію на суму 110 468,82 USD, (сто десять тисяч чотириста шістдесят вісім доларів США), а за результатами аукціону кінцеву цінову прпозицію на суму 101 604,30 USD, (сто одна тисяча шістсот чотири долари США 30 центів), вказавши умови поставки DDP і в порушення вимог документації закупівлі включив до розрахунку приведеної вартості оплату мита та ПДВ. Відповідно до п.9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування» затвердженого Наказом ПАТ «Укргазвидобування» від 01.08.2017 р. №497 ПРОШУ: 1. Відхилити пропозицію учасника USA DENIMEX INCORPORATED як таку, що не відповідає вимогам документації закупівлі. 2. Розглянути пропозицію наступного за ціною учасника.

Рішення конфліктної комісії:

Враховуючи, що пропозиція USA DENIMEX INC., надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.

На підставі викладеного скарга ТОВ «ГАЗТРАНСІНВЕСТ»  відхилена.

  • СКАРГА.pdf