№ 574: Товаривство з обмеженою відповідальністю "Газтрансінвест"

Mar 3, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товаривство з обмеженою відповідальністю "Газтрансінвест"
Procedure title: УПГГК 17(Т)-252: 24950000-8-Спеціалізована хімічна продукція (Молекулярні сита (цеоліти) виробництва ZEOCHEM (Швейцарія).
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 35217247
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: gastrancinvect@ukr.net
Contacts applicant: +38095-125-35-16
Name of signatory complaints: Директор Смолій Ганна Олександрівна
The essence of the complaint, the requirements:

Згідно документації закупівлі № УПГГК 17(Т)-252 від 21.12.2017 р., до предмету закупівлі встановлено наступні вимоги щодо умови поставки: DDP (склад Покупця) - як для резидентів, так і для нерезидентів. Відповідно до правил Інкотермс-2010, термін DDP, (Delivered Duty Paid або Постачання з оплатою мита) означає, що продавець вважається тим, хто виконав свої обов'язки з моменту надання товару в узгодженому пункті в країні ввезення. Продавець несе всі ризики і витрати, пов'язані з ввезенням товару, включаючи оплату податків, мита та інших зборів, які справляються при ввезенні товарів. Учасник USA DENIMEX INCORPORATED порушив вимоги документації закупівель, надав початкову цінову пропозицію на суму 110 468,82 USD, (сто десять тисяч чотириста шістдесят вісім доларів США), а за результатами аукціону кінцеву цінову прпозицію на суму 101 604,30 USD, (сто одна тисяча шістсот чотири долари США 30 центів), вказавши умови поставки DDP і в порушення вимог документації закупівлі включив до розрахунку приведеної вартості оплату мита та ПДВ. Відповідно до п.9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування» затвердженого Наказом ПАТ «Укргазвидобування» від 01.08.2017 р. №497 ПРОШУ: 1. Відхилити пропозицію учасника USA DENIMEX INCORPORATED як таку, що не відповідає вимогам документації закупівлі. 2. Розглянути пропозицію наступного за ціною учасника.

The decision of the conflict commission:

Враховуючи, що пропозиція USA DENIMEX INC., надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.

На підставі викладеного скарга ТОВ «ГАЗТРАНСІНВЕСТ»  відхилена.

  • СКАРГА.pdf