№ 562: Jiangsu Hexin Petroleum Machinery CO., LTD

21 лют. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Jiangsu Hexin Petroleum Machinery CO., LTD
Назва процедури: 17Т-638_Труби бурильні в асортименті
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: mannex@i.kiev.ua
ПІБ підписанта скарги: Ірина Монташевич
Суть скарги, вимоги:

Мы выражаем свое несогласие с Вашим решением о дисквалификации нашего предложения по причине наличия претензии по качеству ранее поставленных бурильных труб производства нашей компании. Мы получили требование УГВ об оплате труб, в которых были обнаружены промытости, однако без каких бы то ни было свидетельств, подтверждающих что дефектные трубы именно нашего производства. Мы неоднократно запрашивали такую подтверждающую документацию от УГВ, однако до сих пор не получили ответа. Мы не отказываемся от урегулирования претензии незамедлительно по факту ее подтверждения.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-638 від 30.01.2018 відхилено пропозицію Jiangsu Hexin Petroleum Machinery CO., LTD на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 2 розділу II документації допорогових торгів визначено, що протягом 10 робочих днів з дати аукціону або з дати прийняття рішення про відхилення попереднього Учасника, учасник-нерезидент особисто або через уповноваженого представника, або кур’єром – тільки «ОСОБИСТО В РУКИ» співробітника відділу організації закупівель надає у робочий час Замовника пакет оригіналів документів, зазначених в пункті 1 цього ж розділу. У разі не надання повного пакету документів у зазначений термін, Замовник має право дискваліфікувати  Учасника. Jiangsu Hexin Petroleum Machinery CO., LTD пакет документів не надано.

На підставі викладено Ваша скарга відхилена.

Окремо повідомляємо, що 12.01.2018 в адресу thyssenkrupp Materials Trading EMEA Gmbh направлено вимогу (претензію), щодо виявлених під час експлуатації дефектів поставлених бурильних труб згідно договору №UGV1201/11-16 від 28.04.2016. Згідно п.6 специфікації до договору №UGV1201/11-16 від 28.04.2016 та сертифікатів якості,  виробником зазначеної труби є Jiangsu Hexin Petroleum Machinery CO., LTD.

Крім того, за результатами розгляду Вашої скарги Конфліктною комісією надані Тендерному комітету рекомендації з приводу порядку застосування підстав для відхилення пропозицій учасників закупівлі відповідно до діючого в Товаристві порядку закупівель товарів, робіт та послуг.

  • Скарга Jiangsu.docx