№ 547: Приватне підприємство з іноземними інвестиціями "Низал"

8 лют. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Приватне підприємство з іноземними інвестиціями "Низал"
Назва процедури: 17Т-684_Піногасник для бурових розчинів
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 34324467
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: rizopen.com@gmail.com
Контакти заявника: 0505423898
ПІБ підписанта скарги: Зеленько Єлізавета Михайлівна
Суть скарги, вимоги:

Прошу Вас надати результати проведених аналізів піногасника «Різопен» та чітко визначити за якими критеріями наш продукт не відповідає технічним та якісним характеристикам предмету закупівлі, встановленим документацією процедури. Вимагаю проведення нового дослідження нашої продукції незалежною лабораторією, оскільки піногасник «Різопен» вже поставлявся в 2016 році для виробничих потреб ПАТ “Укргазвидобування” і жодних претензій та негативних відгуків щодо якості продукту не надходило.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-624 від 06.02.2018 відхилено пропозицію ПП з ІІ «Нізал» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю кваліфікаційним вимогам, у тому числі за якісними характеристиками предмету закупівлі, встановленими документацією процедури закупівлі.
Відповідно до додатку №2 документації допорогової закупівлі  встановлено основні показники якості, зокрема: ефективність протиспінюючої активності  піногасника, % (вода + 5 % глини бентонітової + 3 % КССБ + від 0,05 % до 0,2 %  піногасника з кроком 0,05 %),: не менше 80 %.
Відповідно до результатів лабораторних досліджень, проведених 19.01.2018 Українським науково-дослідним інститутом природніх газів,  БУ «Укрбургаз» пропозиція ПП з ІІ «Нізал» не відповідає вищезазначеному показнику якості.

 

  • skarga.jpg