№ 532: ТОВ "СІА ПРОДАКШН"

24 січ. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "СІА ПРОДАКШН"
Назва процедури: УГВС17(Т)-175_31150000-2_Баласти для розрядних ламп чи трубок (Джерела безперебійного живлення)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: vitalik_2108@ukr.net
Контакти заявника: ‎+38 (098) ‎010 68 37
ПІБ підписанта скарги: Миколаєць В.А., директор
Суть скарги, вимоги:

Не комплектна товарна позиція переможця. Згідно запиту, кількість товару та кількість номенклатурних позицій у переможця торгів завищена в 2 (два) рази. У зв'язку з вищевказаним, товар не відповідає вимогам тендерної документації.

Рішення конфліктної комісії:

Під час підготовки закупівлі порушено вимоги внутрішніх документів Товариства в частині визначення очікуваної вартості, що у свою чергу вплинуло на результати аукціону.

Також, додатком №2 документації допорогової закупівлі встановлено технічні вимоги для APC Back-UPS 650VA (BX650CI-RS) або аналогу з характеристиками не гірше ніж: Вихідні з'єднання: 3 розетки Schuko CEE 7  (акумуляторне резервне живлення), 1 розетка Schuko CEE 7 (без акумуляторного резервного живлення).

Учасником ТОВ «ДА КОМПАНІ» запропоновано аналог Tecnoware UPS Era PLUS 750, який має лише дві розетки Schuko, що є гірше ніж встановлені технічні вимоги.

За результатами засідання Конфліктною комісією прийнято рішення рекомендувати філії «УГВ Сервіс» скасувати закупівлю; вжити заходів щодо усунення виявлених порушень.