№ 485: ТОВ «Енерготех-Сервіс»

9 лист. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ «Енерготех-Сервіс»
Назва процедури: №17Т-500._ Бурове обладнання (Фрезерний інструмент в асортименті) 4 лоти»
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 39299344
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: energotech777@ukr.net
Контакти заявника: 044 232-47-11
ПІБ підписанта скарги: Котвицький Р. В.
Суть скарги, вимоги:

Просимо надати пояснення в чиїх інтересах конфліктна комісія прийняла рішення про відміну процедури закпівлі: №17Т-500._ Бурове обладнання (Фрезерний інструмент в асортименті) 4 лоти».

Рішення конфліктної комісії:

Додатком 2 Документації допорогової закупівлі встановлено критерій «інші вимоги до товару» предмет закупівлі та всі складові (запчастини), з яких він виготовлений, повинні бути виготовленим в країні, що приєдналася до Угоди Світової організації торгівлі про державні закупівлі (Agreement on Government Procurement, GPA). https://www.wto.org/english/tratop_e/gproc_e/gp_gpa_e.htm.

Дана закупівля розбита на 4 лоти, по третьому лоту закупівля не відбулась, оскільки жодної пропозиції не надано, по четвертому лоту надано лише одну пропозицію, тому закупівля по лоту скасовано.

На момент прийняття рішення Конфліктною комісією встановлено, що по першому лоту участь у закупівлі прийняло 2 учасники ТОВ «Ендейвер», ТОВ «ЕНЕРГОТЕХ-СЕРВІС». ТОВ «Ендейвер» зігдно завантажених в систему документів пропонує товар з походженням в Україні, без ідентифікації його виробника. ТОВ «ЕНЕРГОТЕХ-СЕРВІС» відповідно до завантажених документів пропонує товар Wagenborg Oil Tools Limited Голандія; Wagenborg Oil SERVICES, РФ. Слід зазначити, що Російська федерація не входить до переліку країн, які підписали Угоду Світової організації торгівлі про державні закупівлі. Крім того, конкуренція в даному лоті є на низькому рівні, учасники між собою не торгувались.

По другому лоту аналогічна ситуація, крім того ТОВ «ВКП Промзв’язок» запропоновано товар походженням з Російської Федерації.

Таким чином у даній закупівлі вбачається недостатня конкуренція, обмежена участь потенційних учасників через встановлення відповідальним підрозділом даного критерію. 

  • Скарга фрезерний інструмент.pdf