№ 485: ТОВ «Енерготех-Сервіс»

Nov 9, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ «Енерготех-Сервіс»
Procedure title: №17Т-500._ Бурове обладнання (Фрезерний інструмент в асортименті) 4 лоти»
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 39299344
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: energotech777@ukr.net
Contacts applicant: 044 232-47-11
Name of signatory complaints: Котвицький Р. В.
The essence of the complaint, the requirements:

Просимо надати пояснення в чиїх інтересах конфліктна комісія прийняла рішення про відміну процедури закпівлі: №17Т-500._ Бурове обладнання (Фрезерний інструмент в асортименті) 4 лоти».

The decision of the conflict commission:

Додатком 2 Документації допорогової закупівлі встановлено критерій «інші вимоги до товару» предмет закупівлі та всі складові (запчастини), з яких він виготовлений, повинні бути виготовленим в країні, що приєдналася до Угоди Світової організації торгівлі про державні закупівлі (Agreement on Government Procurement, GPA). https://www.wto.org/english/tratop_e/gproc_e/gp_gpa_e.htm.

Дана закупівля розбита на 4 лоти, по третьому лоту закупівля не відбулась, оскільки жодної пропозиції не надано, по четвертому лоту надано лише одну пропозицію, тому закупівля по лоту скасовано.

На момент прийняття рішення Конфліктною комісією встановлено, що по першому лоту участь у закупівлі прийняло 2 учасники ТОВ «Ендейвер», ТОВ «ЕНЕРГОТЕХ-СЕРВІС». ТОВ «Ендейвер» зігдно завантажених в систему документів пропонує товар з походженням в Україні, без ідентифікації його виробника. ТОВ «ЕНЕРГОТЕХ-СЕРВІС» відповідно до завантажених документів пропонує товар Wagenborg Oil Tools Limited Голандія; Wagenborg Oil SERVICES, РФ. Слід зазначити, що Російська федерація не входить до переліку країн, які підписали Угоду Світової організації торгівлі про державні закупівлі. Крім того, конкуренція в даному лоті є на низькому рівні, учасники між собою не торгувались.

По другому лоту аналогічна ситуація, крім того ТОВ «ВКП Промзв’язок» запропоновано товар походженням з Російської Федерації.

Таким чином у даній закупівлі вбачається недостатня конкуренція, обмежена участь потенційних учасників через встановлення відповідальним підрозділом даного критерію. 

  • Скарга фрезерний інструмент.pdf