№ 466: ТОВ "ТК "Спецзапчасть"

25 жовт. 2017 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ТК "Спецзапчасть"
Назва процедури: 17Т-514_Бульдозер
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 30849406
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: м.Васильків, вул. Ліхачова 2
ПІБ підписанта скарги: Лисенко Р.В.
Суть скарги, вимоги:

Пропозиція учасників ТОВ "Мастер преміум газ", ТОВ "Спецтехмаркет", ТОВ "ТК Бенефіт" не відповідає встановленим технічним вимогам, закоема запропонован інші типи трансмісії.

Рішення конфліктної комісії:

Інформація, що зазначена у скарзі стосувалась проведення кваліфікації учасників закупівлі ТОВ «Мастер Преміум Газ», ТОВ «Спецтехмаркет», ТОВ «ТК «Бенефіт». Враховуючи, що рішення щодо зазначених учасників на момент подання скарги, Тендерним комітетом не прийнято, вказана скарга направлена для розгляду Тендерному комітету, відповідальному закупнику, відповідальному підрозділу.

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 26.10.2017 відхилено пропозицію ТОВ «МАСТЕР ПРЕМІУМ ГАЗ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі (запропоновано гідромеханічну трансмісію, що не відповідає технічним вимогам; не підтверджено досвід виконання аналогічних договорів).

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 16.11.2017 відхилено пропозицію ТОВ «СПЕЦТЕХМАРКЕТ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю технічним вимогам документації процедури закупівлі (запропоновано гідромеханічну трансмісію, що не відповідає технічним вимогам).

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 28.11.2017 відхилено пропозицію ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «БЕНЕФІТ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі (не надано забезпечення; не надано копії антикорупційної програми).

Тобто, під час кваліфікації учасників ТОВ «Мастер Преміум Газ», ТОВ «Спецтехмаркет», ТОВ «ТК «Бенефіт» інформація викладена у скарзі підтвердилась.

  • Скарга ТОВ Масте преміум газ.pdf