№ 466: ТОВ "ТК "Спецзапчасть"

Oct 25, 2017 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ТК "Спецзапчасть"
Procedure title: 17Т-514_Бульдозер
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 30849406
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: м.Васильків, вул. Ліхачова 2
Name of signatory complaints: Лисенко Р.В.
The essence of the complaint, the requirements:

Пропозиція учасників ТОВ "Мастер преміум газ", ТОВ "Спецтехмаркет", ТОВ "ТК Бенефіт" не відповідає встановленим технічним вимогам, закоема запропонован інші типи трансмісії.

The decision of the conflict commission:

Інформація, що зазначена у скарзі стосувалась проведення кваліфікації учасників закупівлі ТОВ «Мастер Преміум Газ», ТОВ «Спецтехмаркет», ТОВ «ТК «Бенефіт». Враховуючи, що рішення щодо зазначених учасників на момент подання скарги, Тендерним комітетом не прийнято, вказана скарга направлена для розгляду Тендерному комітету, відповідальному закупнику, відповідальному підрозділу.

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 26.10.2017 відхилено пропозицію ТОВ «МАСТЕР ПРЕМІУМ ГАЗ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі (запропоновано гідромеханічну трансмісію, що не відповідає технічним вимогам; не підтверджено досвід виконання аналогічних договорів).

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 16.11.2017 відхилено пропозицію ТОВ «СПЕЦТЕХМАРКЕТ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю технічним вимогам документації процедури закупівлі (запропоновано гідромеханічну трансмісію, що не відповідає технічним вимогам).

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 28.11.2017 відхилено пропозицію ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «БЕНЕФІТ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі (не надано забезпечення; не надано копії антикорупційної програми).

Тобто, під час кваліфікації учасників ТОВ «Мастер Преміум Газ», ТОВ «Спецтехмаркет», ТОВ «ТК «Бенефіт» інформація викладена у скарзі підтвердилась.

  • Скарга ТОВ Масте преміум газ.pdf