№ 238: ПАТ ""Харківський завод транспортного устаткування"

8 вер. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ПАТ ""Харківський завод транспортного устаткування"
Назва процедури: 17Т-299_Лот №1 - Установка насосна пересувна УНП-160х40 або аналог; Лот №2 - Агрегат цементувальний СІН 35 або аналог
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 32677185
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: 61035, м. Харків, вул. Каштанова, 14
ПІБ підписанта скарги: Барабанов Р.І.
Суть скарги, вимоги:

ПАТ "Автотранспортник" наділено повноваженнями ТОВ "Завод "Сінрегія" (РФ), які виготовляють установку СІН 32 на базі шасі Урал-4320 та КАМАЗ-43118. Рішенням РНБО від 28.04.17 ПАТ "КАМАЗ" та ВАТ "Солікамський завод "Урал" підпадають під застосування спеціальних економічних та обмежувальних санкцій.

Рішення конфліктної комісії:

Повідомляємо, що ПАТ «УГВ» не є замовником у розумінні Закону України «Про публічні закупівлі» та, відповідно, процедури закупівлі проводяться згідно внутрішніх документів Товариства, зокрема: Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017, Інструкції з проведення кваліфікаційного відбору контрагентів ПАТ «УГВ» від 01.08.2017 №496 (http://ugv.com.ua/page/docs?count=6).

Враховуючи, що пропозиція ПАТ «ВО Автотранспортник», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації, технічним вимогам, а ТОВ «ВО Автотранспортник» не внесено до переліку осіб щодо яких застосовані обмежувальні заходи (санкції), підстав, визначених вказаним вище Порядком закупівель, для відхилення даної пропозиції не має, у зв’язку з чим ТОВ «ВО Автотранспортник» визнано переможцем процедури закупівлі.

Також повідомляємо, що ПАТ «УГВ» не є суб’єктом первинного фінансового моніторингу та не має будь-яких доказів, що ПАТ «ВО Автотранспортник» проводить фінансові операції стосовно яких є підстави підозрювати, що вони пов’язані, стосуються або призначені для фінансування тероризму.

Враховуючи викладене Ваша скарга є безпідставною та задоволенню не підлягає.