№ 207: Андрей Вольницкий (у системі Дозорро)

8 серп. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Андрей Вольницкий (у системі Дозорро)
Назва процедури: 17Т-327_Рукавиці (2 Лоти)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: https://dozorro.org/tender/UA-2017-06-14-001350-b
ПІБ підписанта скарги: Андрей Вольницкий (у системі Дозорро)
Суть скарги, вимоги:

Учасником ТОВ “ Промисловий стандарт” ЕДРПОУ 38775646, знехтувавши обов’язкові вимоги, надав інформаційний лист, в якому зазначено, що вразі визнання його переможцем ТОВ “ Промисловий стандарт”, гарантує надати копію договору про офіційні повноваження, як представника, щодо поставки продукції . Даний учасник порушив виконання обов’язкових умов відповідно ДКТ процедури закупівлі, та призвів до не конкурентних дій, щодо участі інших учасників процедедури закупівлі 17Т-327. 18420000-9 – Аксесуари для одягу (Лот №1 – Рукавиці в асортименті; Лот №2 – Рукавиці спілкові).

Рішення конфліктної комісії:

По лоту №1 процедури закупівлі 17Т-327 18420000-9 – Аксесуари для одягу  учасником ТОВ «Промисловий стандарт» до початку аукціону у складі своє пропозиції надано інформаційний лист, у якому зазначено, що ТОВ «Промисловий стандарт» є виробником товару, та зобов’язується надати копію дилерського договору у разі визначення його  переможцем. Учасник після аукціону надав до ПАТ «Укргазвидобування» всі документи, що передбачені документацією допорогової закупівлі, включаючи вказані договори. У подальшому, від учасника було отримано лист про відмову від участі у процедурі закупівлі по лоту №1, у зв’язку із чим пропозиція відхилена.

По Лоту №2 пропозиція учасника ТОВ “Промисловий стандарт” відповідає встановленим вимогам документації процедури закупівлі, тому ТОВ «Промисловий стандарт» визнано переможцем.