№ 207: Андрей Вольницкий (у системі Дозорро)

Aug 8, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Андрей Вольницкий (у системі Дозорро)
Procedure title: 17Т-327_Рукавиці (2 Лоти)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: https://dozorro.org/tender/UA-2017-06-14-001350-b
Name of signatory complaints: Андрей Вольницкий (у системі Дозорро)
The essence of the complaint, the requirements:

Учасником ТОВ “ Промисловий стандарт” ЕДРПОУ 38775646, знехтувавши обов’язкові вимоги, надав інформаційний лист, в якому зазначено, що вразі визнання його переможцем ТОВ “ Промисловий стандарт”, гарантує надати копію договору про офіційні повноваження, як представника, щодо поставки продукції . Даний учасник порушив виконання обов’язкових умов відповідно ДКТ процедури закупівлі, та призвів до не конкурентних дій, щодо участі інших учасників процедедури закупівлі 17Т-327. 18420000-9 – Аксесуари для одягу (Лот №1 – Рукавиці в асортименті; Лот №2 – Рукавиці спілкові).

The decision of the conflict commission:

По лоту №1 процедури закупівлі 17Т-327 18420000-9 – Аксесуари для одягу  учасником ТОВ «Промисловий стандарт» до початку аукціону у складі своє пропозиції надано інформаційний лист, у якому зазначено, що ТОВ «Промисловий стандарт» є виробником товару, та зобов’язується надати копію дилерського договору у разі визначення його  переможцем. Учасник після аукціону надав до ПАТ «Укргазвидобування» всі документи, що передбачені документацією допорогової закупівлі, включаючи вказані договори. У подальшому, від учасника було отримано лист про відмову від участі у процедурі закупівлі по лоту №1, у зв’язку із чим пропозиція відхилена.

По Лоту №2 пропозиція учасника ТОВ “Промисловий стандарт” відповідає встановленим вимогам документації процедури закупівлі, тому ТОВ «Промисловий стандарт» визнано переможцем.