№ 205: користувач Dozorro

8 серп. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: користувач Dozorro
Назва процедури: 17Т-283_3-х шарові касети на жорсткому композитному каркасі, 2 лоти
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: https://dozorro.org/tender/UA-2017-05-19-002202-b
ПІБ підписанта скарги: користувач Dozorro
Суть скарги, вимоги:

Через відхилення найнижчої цінової пропозиції по лоту №2 за формальними підставами загального змісту, а також вражовуючи те, що причини відхилення не мають жодного відношення до вимог тендерної документації, - корупційна переплата при закупівлі 3-х шарових касет на жорсткому композитному каркасі у наступного учасника як мінімум складе 1 292 000 гривень.
Через відхиення пропозицій ТОВ "ТЕТРА", продукція якої вже закуповувалась УГВ у 2016 році (https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2016-08-18-000775-b) і зауважень до її якості не було, корупційна переплата при закупівлі касет по лоту №1 у наступного учасника складе 369 638 грн., а по лоту №2 корупційна переплата складе вже 1 298 000 грн.
Аргументація для дискваліфікації не була достатньою та обґрунтованою

Рішення конфліктної комісії:

По лоту №1 та №2 ТОВ «ТЕТРА» у складі пропозиції не надано завіреної підписом та печаткою учасника процедури закупівлі копії паспорту (технічного бюлетеня) на кожен товар (предмет закупівлі) з вказанням інформації про його технічні характеристики, що передбачено пунктом 7 Додатку №1 документації допорогової закупівлі. Надані додатково документи ТОВ «ТЕТРА» не приймаються до уваги, оскільки не відповідають пункту 7 Додатку №1 документації допорогової закупівлі, а саме не є паспортом або технічним бюлетенем.

Також по лоту №2 ТОВ «ТЕТРА» не надано завіреної підписом та печаткою Учасника процедури закупівлі копії діючого сертифікату щодо наявності на виробництві системи менеджменту якості ISO 9001:2008 (або пізніше), а також довідка, яка підтверджує відповідність вимогам стандарту API RP 13C, що передбачено пунктом 7 Додатку №1 документації допорогової закупівлі.