№ 199: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СП УКРПРОМПОСТАВКА»

3 серп. 2017 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СП УКРПРОМПОСТАВКА»
Назва процедури: УБГ17(Т)-122_38420000-5 Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин ігазів
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 38878062
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Sales_6@prompribor.com.ua
Контакти заявника: 068 -767-12-27
ПІБ підписанта скарги: Захаров Дмитро Іванович
Суть скарги, вимоги:

ТОВ «СП Укрпромпоставка» приймала участь у аукціоні, який проходив 03.07.2017р. (УБГ17(Т)-122_38420000-5 Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів) та запропонували найкращу ціну та були визначені переможцем процедури допорогової закупівлі № УБГ17(Т)-122 18.07.2017 р. Запропонована нами продукція відповідала технічним вимогам та якісним характеристикам предмету закупівлі. ТОВ «СП Укрпромпоставка» надала усі супровідні документи, також був надісланий договір, який ми підписали та відправили для підпису філією бурового управління «Укрбургаз» ПАТ «Укргазвидобування», але 01.08.2017р. було скасування протоколу визначення переможця №УБГ17(Т)-122 від 18.07.2017р. з формулюванням «з невідповідністю пропозиції Учасника – переможця за невідповідністю кваліфікаційним вимогам», а саме: аналоги товару які не передбачені проектом на будівництво та документацією процедури закупівлі. ТОВ «СП Укрпромпоставка» є давнім партнером ПАТ «Укргазвидобування». У 99% тендерних закупівель, які були виставлені на площадку «Прозоро» вашим підприємством були вказані аналоги незалежно від того, що було включено до проекту на момент його ухвалення, для того, щоб була чесна конкуренція між виробниками та постачальниками, де основними критеріями були найвища якість та найнижча ціна. ТОВ «СП Укрпромпоставка» вже постачала продукцію «Рефлекс-радарний уровнеміри SLG-720» на філії ПАТ «Укргазвидобування», які виробляють Honeywell. За цей час не було претензій до якісних та технічних характеристик. Наші партнери з США не розуміють те формулювання, яке було у протоколі відхилення: а також не відповідає кваліфікаційним вимогам , у тому числі за технічними і якісними характеристиками предмету закупівлі. Просимо надати розгорнуту відповідь невідповідності запропонованих нами приборів (причини відмови). Також наступні учасники, замість документів, які розміщуються на електронному майданчку завантажили 1 комерційну пропозицію, що не відповідає вимогам тендерної закупівлі. ТОВ «СП Укрпромпоставка» просить розглянути нашу скаргу та відновити нас як переможців.

Рішення конфліктної комісії:

Інформація викладена у скарзі прийнята до уваги.

При розгляді скарги Конфліктною комісією встановлено що Тендерним комітетом прийняте рішення від 01.08.2017 про відхилення вашої пропозиції на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів та послуг ПАТ «Укргазвидобування», затвердженого Наказом ПАТ «Укргазвидобування» №690, оскільки пропозиція не відповідає кваліфікаційним, у тому числі за технічними і якісними характеристиками предмету закупівлі, встановленими документацією процедури закупівлі.

Дане рішення було прийняте у зв’язку з тим, що рівноміри типу OPTIFLEX 2200 C передбачені Документацією допорогової закупівлі УБГ 17(Т)-122. Аналоги не розглядаються, у зв’язку з тим що, робочою документацією проекту «Реконструкція складу нафтопродуктів на території Полтавської бази виробничо-технічного забезпечення і комплектації» передбачено необхідність встановлення радіолокаційного рівному саме марки OPTIFLEX 2200 C. Даний проект пройшов комплексну державну експертизу, а внесення змін потребують коригування проекту.

Пропозиція наступного учасника закупівлі УБГ17(Т)-122 - ТОВ "КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" – не відповідає пункту 1 розділу ІІ Документації допорогової закупівлі. Учасник завантажив тільки комерційну пропозицію.

За результатами розгляду скарги на засіданні Конфліктної комісії прийнято рішення рекомендувати Тендерному комітету: скасувати закупівлю УБГ17(Т)-122, вжити заходів щодо забезпечення конкурентного середовища, залучити якомога більше потенційних учасників.

  • відхилення укрпромпоставка.pdf