№ 1494: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"

21 трав. 2019 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"
Назва процедури: УГПГФ 19Т-023 Кабель геофізичний асортименті
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 38261016
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Так
Пошта заявника: office@ivk-energy.com.ua
Контакти заявника: (044) 501-69-31
ПІБ підписанта скарги: Іваськевич Ярослав Євгенович
Суть скарги, вимоги:

Перше на що ми звертаємо Вашу увагу, це невідповідність сертифікованого кабелю від заводу-виробника до пропозиції Учасника: В позиції №1 сертифікований кабель КГ (кабель геофізичний) замість КГЛ (кабель геофізичний лубрикаторний). Натомість і завод-виробник і Учасник стверджують, що це один і той самий кабель. Проте кабель геофізичний КГЛ призначений для роботи через лубрикатор і при виготовленні кабелю ставлять більш жорсткі вимоги, а саме: овальність кабелю КГЛ повинна бути не більше ніж 3,5%, в той час коли овальність кабелю КГ повинна бути не більше 15%. Отже, і завод-виробник і Учасник свідомо пропонують обладнання, на виробництво якого сертифікатів у заводу немає. В позиції №2 пропонується кабель КГ1-0,75-55-150, що також не сертифікований у заводу-виробника СП ООО «ProCab», а сертифікований кабель з кращими характеристиками КГ1-55-180. Останнє числове значення в найменування кабелі це температурний режим, при якому можна використовувати геофізичний кабель. Також наголошуємо на тому, що Учасником було запропоновано аналогічне обладнання, у відповідності до сертифікату відповідності, на позиції №2 та №3 один і той самий кабель. Тоді виникає питання чому ціна на кабель відрізняється? Позиція №2 - 52,00 грн. без ПДВ Позиція №3 – 78,00 грн. без ПДВ Можна зробити висновки, що завод-виробник і Учасник розуміють, що ці кабелі різні і собівартість продукції також різна, проте із-за відсутності сертифікатів на обладнання вводять Замовника в оману. Більш того, в листі від заводу-виробника СП ООО «ProCab» №148 від 21.02.2019 року надається підтвердження, що тільки при постачанні товару буде наданий весь необхідний і у відповідності оформлений пакет документів для кожного типу(марки) кабелю. А за умовами тендерної документації всі необхідні документи для кваліфікації Учасника повинні бути завантажені в електронну систему до початку аукціону або за офіційним до запитом з боку Замовника, а не надаватися разом з постачанням обладнання, оскільки такі документи не будуть оприлюднені і це автоматично порушує прозорість проведення електронних закупівель. Наша компанія вимагає об’єктивного та чесного оцінювання пропозицій кожного Учасника у відповідності до умов тендерної документації. Всі учасники торгів повинні знаходитись в рівних прозорих умовах кваліфікації для ведення чистої конкурентної торгівлі. Беручи до уваги вище надану інформацію ТОВ «ІВК Енерджі» наполягає на відхиленні пропозиції Учасника ТОВ «ЕТФ ЛТД» у зв’язку з грубими порушеннями умов тендерної документації, Учасником і заводом-виробником свідомо пропонується не сертифіковане обладнання.

Вимоги

ТОВ «ІВК Енерджі» наполягає на відхиленні пропозиції Учасника ТОВ «ЕТФ ЛТД» у зв’язку з грубими порушеннями умов тендерної документації, Учасником і заводом-виробником свідомо пропонується не сертифіковане обладнання.

Рішення Тендерного комітету, що оскаржується

«Протокол акцепту процедури допорогової закупівлі №УПГФ 19Т-023 від 17.05.2019», щодо визначення переможця Учасника ТОВ «ЕТФ ЛТД».

Рішення конфліктної комісії:

30 трав. 2019

Скаргу відхилено. Протокол засідання Конфліктної комісії АТ "Укргазвидобування" №126 від 30.05.2019 р.

  • Скарга ТОВ ІВК Енерджі.pdf