№ 858: АТ "ДАРНИЦЬКИЙ ЗЗБК"

25 жовт. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: АТ "ДАРНИЦЬКИЙ ЗЗБК"
Назва процедури: допорогова закупівля №18Т-659
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 01373298
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: a.sidortseva@kovalska.com
Контакти заявника: +380973847436
ПІБ підписанта скарги: Сідорцева А.
Суть скарги, вимоги:

Повідомлення про антиконкурентні узгоджені дії між учасниками ПП “СВІТОНІС-ТРАНС” та ТОВ "ЗЗБК "ЕТАЛОН", ТДВ “Об'єднання Дніпроенергобудпром” та ПП “Торговий дім “Спецбетон”.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктна комісія дослідила факти які зазначені  у вашій скарзі.

Станом на дату розгляду питання Конфліктною комісією, дана закупівля знаходиться на стадії кваліфікації. На даний час жодного рішення щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників Тендерним комітетом  Товариства прийнято не було.

Враховуючи те, що Ваша компанія в матеріалах скарги не оскаржує дії чи бездіяльність Тендерного комітету щодо даної процедури закупівлі, на даний час рішення Конфліктної комісії по Вашій скарзі не може бути прийнято, у зв’язку  чим скарга передана на розгляд Тендерного комітету Товариства з рекомендацією врахувати викладені в скарзі матеріали під час прийняття рішень.

Окремо повідомляємо, що у разі незгоди з рішенням Тендерного комітету Товариства щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників, Ви можете повторно звернутися до Конфліктної комісії зі скаргою саме на прийняті тендерним комітетом рішення щодо кваліфікації учасників.

  • Скарга ККТ.pdf