№ 81: ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖІ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД»

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖІ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД»
Назва процедури: 16П-100 09.10.1 – Послуги допоміжні щодо добування нафти та природного газу (роботи з буріння зовнішнім буровим підрядником (аутсорсінг) (15 лотів)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 7098820
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: office@drillingenergytechnics.com
Контакти заявника: office@drillingenergytechnics.com
ПІБ підписанта скарги: office@drillingenergytechnics.com
Суть скарги, вимоги:

1. Скасувати протокол результатів передкваліфікаційного відбору від 06.02.2017 р. № 16П-100 2. Скасувати протокол відхилення пропозицій учасників електронних торгів № 16П-100 від 07.02.2017р. 3.ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖІ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД», який запропонував найнижчу ціну по Лотах 1-15, визнати переможцем за всіма п’ятнадцятьма лотами по зазначеній закупівлі.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення пропозицій учасників електронних торгів №16П-100 від 07.02.2017 пропозицію ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖІ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД» відхилено на підставі пункту 4.10 Порядку придбання товарів, робіт та послуг, шляхом проведення електронних закупівель  ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015 у зв‘язку із невідповідністю технічним вимогам до предмета закупівлі та/або вимогам до кваліфікації учасників.
Конфліктною комісією перевірено підстави, які стали причиною для відхилення пропозиції ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖИ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД», підстави для відхилення пропозиції наступні.
Пунктом 2, розділу «технічні критерії кваліфікації», додатку 1 передбачено, що учасник має підтвердити наявність бурильного верстату в комплектації та якості, що відповідає вимогам Технічного завдання та додатків, у зв’язку із чим надає відповідний гарантійний лист, заповнює технічну специфікацію відповідно до додатків 1 або 2 до технічного завдання. Також, згідно пунктів 7, 8, 9  додатку 18 до технічного завдання  учаснику необхідно надати сертифікати якості виготовлення обладнання та інструменту, звіт про інспекцію обладнання.
Відповідно до технічної специфікації наданої ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖИ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД» виробником бурильних верстатів є компанія BOMCO, при цьому Учасником надано сертифікати API, завірені звіти про інспекцію датовані 2014 роком, згідно яких замовником інспекції бурового обладнання є Drilling Energy Technics Limited.
При перевірці сертифікатів API з офіційними даними веб-сайту API, встановлені розбіжності у датах видачі (дії) сертифікатів, адресах компанії, встановлені граматичні помилки (у екземплярах наданих Учасником). Вищевказані порушення та недоліки були підтверджені у тому числі під час засідання Конфліктної комісії, на якому були присутні представники Вашої компанії, однак обґрунтованих пояснень щодо вказаних невідповідностей не було озвучено.
 Також, відповідно до документів, наданих учасником, компанія Drilling Energy Technics Limited була створена 18.11.2016 в результаті перереєстрації компанії BABBAR SHER LTD, що свідчить про те, що у 2014 року Drilling Energy Technics Limited, ще не існувало, а тому звіт про інспекцію від 2014 року не може прийматися. Крім того, відповідно до отриманої інформації від компанії BONCO, проведення інспекції обладнання не підтверджено.
В пакеті документів учасником - ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖИ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД» не надано сертифікати якості ловильного інструменту та системи реєстрації та контролю параметрів режиму буріння, як того вимагалося у тендерній документації.
Пунктом 3, розділу «технічні критерії кваліфікації», додатку 1 передбачено, що Учасник повинен мати атестований (сертифікований) персонал, відповідного рівня кваліфікації та в достатній кількості. Для підтвердження Учаснику необхідно заповнити таблицю «відомості про кадрові ресурси» за формою встановленою таблицею №3 та згідно примітки 2 підтвердити документами  у вигляді копій, завірених підписом та печаткою підприємства. Однак, Учасником ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖИ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД» не надано завірених копій сертифікатів персоналу, чим порушено вимоги тендерної документації, а також не надано можливості об’єктивно підтвердити наявність сертифікованого та кваліфікованого персоналу.
Пунктами 1, 2, 3, 5  додатку 18 до Технічного завдання передбачено необхідність надання Учасником схеми майданчика для розміщення обладнання бурильного верстату,  фундаментів під основу бурильного верстату, розміщення залізобетонних плит під обладнання, бурильного верстату із зазначенням фактичних розмірів. Учасником - ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖИ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД» надано вказані схеми і креслення, однак без зазначення фактичного розміру бурильного верстату та його типу.
На підставі викладеного пропозиція ТОВ «ДРІЛЛІНГ ЕНЕРДЖИ ТЕХНІКС ЛІМІТЕД» відхилена, а скарга задоволенню не підлягає.

  • Скарга УГВ 15 лотов.pdf