№ 805: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОНТАКТЕНЕРГО"

20 вер. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОНТАКТЕНЕРГО"
Назва процедури: 18Т-563_Шафи, ящики та щити в асортименті / Cabinets, boxes and electrical panels in assortment
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 34014744
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: kontaktenergo@ukr.net
Контакти заявника: 0577546874
ПІБ підписанта скарги: Сухачов Андрій Олексійович
Суть скарги, вимоги:

ВИМОГА ЩОДО ПЕРЕГЛЯДУ РІШЕННЯ ПРО ВІДХИЛЕННЯ ПРОПОЗИЦІЇ. Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасника допорогової закупівлі № 18Т-563 від 18.09.2018р. пропозицію ТОВ «Контактенерго» було відхилено як таку, що не відповідає вимогам п. 6 Технічні критерії кваліфікації Додатку 1 до документації процедури закупівлі, так як завантажені документи не підтверджують офіційних дилерських повноважень на запропоновані Учасником поз. № 9-10 виробництва ТОВ "Воронезький завод контактної апаратури". Відповідно до п.6 Технічні критерії кваліфікації Додатку 1, до документації процедури закупівлі необхідно було надати уповноважуючий документ від виробника МТР або його офіційного представника. На етапі підготовки тендерної пропозиції, ТОВ «Контактенерго» звернулося до ТОВ "Воронезький завод контактної апаратури" (надалі ТОВ «ВЗКА») с запитом на поставку продукції та надання нам відповідного уповноважуючого документу (лист надаємо), на що отримали офіційну відповідь (лист надаємо) із пропозицією звертатися до ексклюзивного представника ТОВ «ВЗКА» - ТОВ «Інженерсервіс». У складі тендерної пропозиції ТОВ «Контактенерго» надало документ від офіційного представника ТОВ «ВЗКА» - ТОВ «Інженерсервіс» з повноваженням реалізовувати продукцію виробництва ТОВ «ВЗКА» та, за Вашим запитом, підтвердження взаємовідносин між ТОВ "ВЗКА" та ТОВ «Інженерсервіс». Згідно інформації, що розміщена на офіційному сайті виробника, ТОВ «ВЗКА» є частиною групи компаній «Інженерсервіс», що підтверджує та пояснює ексклюзивні права ТОВ «Інженерсервіс» на реалізацію продукції виробництва ТОВ «ВЗКА»: http://vzka.ru/o-kompanii/itemlist/tag/%D0%9E%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B8.html Вважаємо що ТОВ «Контактенерго» виконало вимогу п.6 Технічні критерії кваліфікації Додатку 1 щодо надання уповноважуючого документу від виробника МТР або його офіційного представника, у зв’язку з чим прошу переглянути рішення щодо відхилення пропозиції ТОВ «Контактенерго».

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктна комісія дослідила питання відхилення  пропозиції через не підтвердження уповноваження від виробника або його офіційного представника на постачання даної продукції та дійшла до висновку щодо правомірності дій Тендерного комітету Товариства.
Документи завантажені вашою компанією в Систему та які були взяті до уваги під час кваліфікації від ООО «Воронежский завод контактной апаратуры» надають право ООО «Инженерсервис» на постачання продукції на території РФ, без вказування інформації щодо відповідного права постачання на території України . 

  • Лист повноваження від офіційного представника заводу.pdf
  • Лист-відповідь заводу ТОВ ВКЗА.jpg
  • Лист-запит до заводу ТОВ ВЗКА.jpg
  • Партнер ВЗКА-Інженерсервіс (сертифікат).pdf