№ 798: Колективне підприемство "Завод Нафтохім"

17 вер. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Колективне підприемство "Завод Нафтохім"
Назва процедури: 39810000-,3-Ароматизатори та воски(Мастила для замкових різей та різей обсадних труб
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 19401552
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: naftohim.if@gmail.com
Контакти заявника: 0950523133
ПІБ підписанта скарги: Пучков Максим Олександрович
Суть скарги, вимоги:

КП “ Завод Нафтохім” виготовляє мастила герметизуючі пластичні для нафтогазової промисловості з 1995 року .Науковці Івано-Франківського інституту Нафти і Газу створили в свій час це підприємство , розробили ,провели випробовування і налагодили серійне виробництво змазок серії ГС., про що надаємо протокол науково-технічної наради Укр НДІ газу у м.Харків Ми прийняли участь в аукціоні 22.06.2018 року N 18Т -422 по закупівлі вашим підприемством мастила для замкових різей та різей обсадних труб і стикнулися з наступною проблемою- підприемство- КСМ ГРЕЙД, яке не спеціалізується на випуску бурових смазок і не було замічено на ринку ,як постачальник змазок для бурових та обсадних колон, пропонує на тендерній закупівлі 2 змазки з назвами та технічними характеристиками аналогічними нашим двом основним змазкам, які ми розробляли ще з 90-х років. Це змазки ГС8 та ГС5А, які в 2016 році пройшли модифікацію( було добавлено 7% мідної пудри до основного складу)і в нашій лабораторії їм було надано назви ГС8Cu та ГС5АСu. КСМ ТРЕЙД пропонує їх під назвою Протек ГС8 , Протек ГС5АСu Ми зацікавились даною ситуацією і подзвонили по вказаному в тендерній документації даного підприємства телефону, також дзвонили наші постійні покупці(бурові підприемстваПолтавської та Харківської обл.). щоб дізнатись про ці змазки і чи є вони взагалі ,але менеджери нічого про дані змазки не знають. Крім того КСМ-ТРЕЙД подав документи по даній тендерній закупівлі , в яких технічні характкристики не відповідають технічним характеристикам заявленим Вашим підприемством у тендерній закупівлі. А саме- в технічних характеристиках закупівлі одним з показників був вміст мідної пудри не меньше 7 % від загальної маси продукції(змазки), в технічних паспортах наданих КСМ-ТРЕЙД (в яких є посилання на ТУ) не вказаний вміст мідної пудри. Про це нами була подана вимога 10.09.2018 р. на закупівельному майданчику PROZORRO. Просимо розібратись з даною ситуацією, тому ,що складається думка, що дане підприємство “розробило”ці змазки під тендер . Ми вимагаємо дискваліфікації учасника КСМ-ТРЕЙД .

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктна комісія дослідила матеріали викладені у вашій скарзі та  дійшла до висновку щодо невідповідності пропозиції ТОВ «КСМ-Трейд» вимогам Документації процедури закупівлі

Зокрема не дотримана вимога Документації процедури закупівлі щодо надання Технічних умов згідно яких будуть виготовлятись відповідні МТР (п.7 Технічних критеріїв кваліфікації).

Підсумовуючи вищезазначене ваша скарга задоволена. Конфліктна комісія звертається до Тендерного комітету Товариства щодо скасування рішення про акцепт пропозиції ТОВ «КСМ-Трейд» №18Т-422 від 06.09.2018 р.

  • pic045.jpg