№ 777: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"

30 серп. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"
Назва процедури: 18Т-408_Запасні частини до установок КРС в асортименті / Spare parts in assortment for workover rigs
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38261016
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: office@ivk-energy.com.ua
Контакти заявника: (044) 501-69-31
ПІБ підписанта скарги: Іваськевич Ярослав Євгенович
Суть скарги, вимоги:

ТОВ «ІВК Енерджі» висловлює Вам свою повагу і даним листом звертається до Вас з наступним: Наша компанія приймала участь у процедурі закупівлі «18Т-408_Запасні частини до установок КРС в асортименті», де за результатами електронно-реверсивного аукціону надала найнижчу ціну. 27 серпня 2018 року компанія Товариство з обмеженою відповідальністю "Промметрологія" надіслала скаргу в конфліктну комісію АТ «Укргазвидобування», щодо «Процесу кваліфікації Контрагентів», де викладена недостовірна інформація. ДП «Пластмас» ТОВ «ТД «ПЛАСТМАС», яке розташоване за адресою: Україна, 17500, Чернігівська область, м. Прилуки, вул. 1 Козача,56 на сьогоднішній день являє собою повністю самостійне виробниче підприємство, виробничі потужності якого повністю гарантують виконання замовлення відповідно до даної процедури. На підтвердження цього надаємо лист від ДП «ПЛАСТМАС» ТОВ «ТД ПЛАСТМАС-ПРИЛУКИ» №1081 від 29.08.2018 року, де описана матеріально-технічна база даного підприємства. Просимо Вас взяти до уваги звернення від ТОВ «ІВК Енерджі» та лист від ДП «ПЛАСТМАС» ТОВ «ТД ПЛАСТМАС-ПРИЛУКИ». В свою чергу просимо Вас взяти до уваги поведінку ТОВ "Промметрологія", дане підприємство продовжує провокувати та вводити в оману Конфліктну комісію та Тендерний комітет АТ «Укргазвидобування». Для уникнення подальшої недобросовісної діяльності просимо Вас внести ТОВ "Промметрологія" до реєстру недобросовісних учасників АТ «Укргазвидобування», оскільки його дії перешкоджають відкритій та прозорій конкуренції.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією перевірено підстави для акцепту пропозиції ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ». Порушень з боку працівників АТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно пропозиції ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ» акцептована з дотриманням встановленого порядку.

  • Відповідь ТОВ ІВК Енерджі.pdf
  • лист про наявність обладнання.pdf