№ 776: Товариство з обмеженою відповідальністю «ГЕОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ»

30 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю «ГЕОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ»
Назва процедури: 73110000-6 Дослідницькі послуги (Послуги з проведення хімічних аналізів питної води із артезіанських свердловин згідно вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 33142128
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: geosys@i.ua
Контакти заявника: +380505753717
ПІБ підписанта скарги: Федосєєв Павло Сергійович
Суть скарги, вимоги:

Станом на 24.07.2018 року (кінцева дата подання пропозицій учасників) пропозиція одного з учасників - ТОВ "ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ ВОДИ "ПЛАЯ" не містила документи згідно переліку наведеному у п1. «Перелік документів, що підтверджують кваліфікацію Учасника» Розділу ІІ «Вимоги до кваліфікації Учасника та спосіб їх підтвердження» документації допорогових закупівель, а саме Листи-відгуки від попередніх замовників, не менше 3-х, які ДО ПОЧАТКУ АУКЦІОНУ УЧАСНИК ПОВИНЕН ОБОВ’ЯЗКОВО ЗАВАНТАЖИТИ В ЕЛЕКТРОННОМУ (СКАНОВАНОМУ) ВИГЛЯДІ У СИСТЕМУ. Згідно даних реєстру документів пропозиції ТОВ "ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ ВОДИ "ПЛАЯ" Листи відгуки були дозавантажені після проведення аукціону всупереч вимог документації. У наданих ТОВ "ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ ВОДИ "ПЛАЯ" листах-відгуках вказані дати «07», «08», «10» серпня 2018 р., отже вони не могли бути завантажені станом на 24.07.2018 р. (кінцева дата подання пропозицій учасників). Окрім цього ще ряд документів («Гарантія якості», «Договір оренди», «Відомості про технічне устаткування» ) було дозавантажено після проведення аукціону всупереч вимог документації. Просимо Вас враховуючи вищенаведені факти порушення процедури закупівлі одним з учасників рекомендувати Тендерному комітету Філії УкрНДІгаз АТ “Укргазвидобування” переглянути рішення щодо акцепту пропозиції ТОВ "ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ ВОДИ "ПЛАЯ". Відхилити її, як таку, що невідповідає вимогам документації допорогових закупівель. Перейти до розгляду пропозиції наступного учасника - ТОВ "ГЕОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ".

Рішення конфліктної комісії:

ТОВ "ЛАБАРАТОРІЯ ЯКОСТІ ВОДИ "ПЛАЯ" завантажив відсутні документи зазначені в вашій скарзі на підставі офіційного дозапиту від замовника, можливість якого передбачена п.2. розділу ІІ (Вимоги до кваліфікації та спосіб їх підтвердження) Документації процедури закупівлі.

  • Скарга.pdf