№ 769: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"

29 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"
Назва процедури: 18Т-275_Агрегат кислотної обробки свердловин з колісною формулою 6х6 / The unit of acid treatment of wells with a wheel formula 6х6
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38261016
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: office@ivk-energy.com.ua
Контакти заявника: (044) 501-69-31
ПІБ підписанта скарги: Іваськевич Ярослав Євгенович
Суть скарги, вимоги:

ТОВ «ІВК Енерджі» висловлює Вам свою повагу і даним листом звертається до Вас з наступним: Наша компанія приймала участь у процедурі закупівлі «18Т-275_Агрегат кислотної обробки свердловин з колісною формулою 6х6 / The unit of acid treatment of wells with a wheel formula 6х6», де за результатами електронно-реверсивного аукціону надала найнижчу ціну. 23 серпня 2018 року Акціонерне товариство «Укргазвидобування» оприлюднило протокол №18Т-275 від 23.08.2018 року, щодо «Відхилення пропозицій учасників допорогової закупівлі», відповідно до якого пропозиція нашої компанії була відхилена. ТОВ «ІВК Енерджі» не погоджується з даним рішенням тендерного комітету АТ «Укргазвидобування». В тендерній документації не було вказано конкретної інформації, щодо виробників шасі, тим паче наша компанія пропонує вже готову установку виробництва ТОВ «Завод Синергія». Ніяких прямих контрактів на закупівлю шасі між ТОВ «ІВК Енерджі» та ПАТ «Камаз» заключено не буде, до того ж відповідно до Закону України «Про санкції» та РНБО від «02» травня 2018 року, щодо ПАТ «КАМАЗ» та АТ «Внешнеторговая компания «КАМАЗ», не має чіткого формулювання про заборону ринкових відносин з даними компаніями в цілому , а мова йдеться тільки про обмеження торгівельних операцій. Щодо запропонованого заводу-виробника ТОВ «Завод Синергія»: Дане підприємство не підпадає під санаційний список, більше того, продукція «Заводу Синергія» постачається на територію України вже протягом тривалого періоду часу та зарекомендувала себе з позитивної сторони. ТОВ «ІВК Енерджі» докладе всі зусилля, щоб постачання обладнання відповідно до даної процедури відбулося вчасно та не становило ніяких проблем для АТ «Укргазвидобування». Виходячи з вище наданої інформації наша компанія просить відмінити рішення тендерного комітету АТ «Укргазвидобування» про дискваліфікацію ТОВ «ІВК Енерджі» та повернути нас на етап кваліфікації. Проте, якщо АТ «Укргазвидобування» на свій розсуд вважає, що не зможе уникнути репутаційних ризиків, наша компанія просить Вас розглянути можливість скасування процедури «18Т-275_Агрегат кислотної обробки свердловин з колісною формулою 6х6 / The unit of acid treatment of wells with a wheel formula 6х6» та запустити нову процедуру закупівлі агрегатів кислотної обробки свердловин із змінами до тендерної документації, щодо переліку виробників шасі, які є не бажаними для постачання.

Рішення конфліктної комісії:

Інформація, що зазначена у скаргах ПАТ «АвтоКрАЗ», ТОВ «БІЛТІМ» прийнята до уваги. Пропозиції учасників ТОВ «Торговий дім КАМАЗ»,  ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», ПрАТ «АВТОТРАНСПОРТНИК» відхилені з різних причин.

Конфліктною комісією перевірено підстави для відхилення пропозиції ТОВ «Торговий дім КАМАЗ»,  ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», ПрАТ «АВТОТРАНСПОРТНИК». Порушень з боку працівників АТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено.

На підставі викладеного скарги  ПАТ «АвтоКрАЗ», ТОВ «БІЛТІМ» задоволені, скарги ТОВ «Торговий дім КАМАЗ»,  ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», ПрАТ «АВТОТРАНСПОРТНИК» відхилені.

  • Скарга ІВК Енерджі.pdf