№ 764: Товариство з обмеженою відповідальністю "СП УКРПРОМПОСТАВКА"

27 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "СП УКРПРОМПОСТАВКА"
Назва процедури: Лот: ЛГВ 18(Т)-099_код 38420000-5 Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів (Комплекси вимірювальні в асортименті), №2805113 (UA-2018-08-14-001279-b)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 38878062
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Sales_6@prompribor.com.ua
Контакти заявника: +38 068 767 12 27
ПІБ підписанта скарги: Захаров Д.И Руководитель департамента нефтегазового оборудования
Суть скарги, вимоги:

Товариством з обмеженою відповідальністю «СП УКРПРОМПОСТАВКА» мало намір прийняти участь в процедурі допорогової закупівлі ЛГВ 18(Т)-099 від «14» серпня 2018 року, 38420000-5 Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів, який проводить АТ «Укргазвидобування» в особі філії газопромислового управління «Львівгазвидобування», детально вивчивши технічні вимоги зазначені в тендерній документації, фахівцями нашого підприємства було зазначено, що позиція 1, а саме «Комплекс вимірювально-керуючий Флоутек-ТМ-1-5», що виробляється ТОВ «ДП УКРГАЗТЕХ» м. Київ не має аналогів, як на території України так і за її межами. Особливою технічною відмінністю, комплексу вимірювально-керуючого Флоутек-ТМ-1-5, від обладнання інших виробників є те, що він має вбудовані в корпус вимірювальні датчики, у інших виробників вимірювальні датчики виносні, тобто його відмінність полягає у конструкторському рішенні, яке передбачає виготовлення більшого за розміром корпусу з вбудованими в нього датчиками. Ця вимога, не дає змогу іншим підприємствам прийняти участь у вищезазначеному тендері та запропонувати своє обладнання по найліпшій ціні, такі дії з боку Замовника порушують права інших суб’єктів господарської діяльності передбачених п. 5 та п. 8, ч. 2, ст. 6 ЗУ «Про захист економічної конкуренції». Стосовно позиції 2, а саме «Комплекс вимірювально-керуючий, Флоутек-ТМ» окрім ТОВ «ДП УКРГАЗТЕХ», на ринку України представлені ще три підприємства-виробника аналогічного обладнання, яке відповідає технічним вимогам зазначеним у технічній документації. Такі обставини не нададуть окремим учасникам перевагу та не призведуть до суттєвого обмеження конкуренції під час проведення аукціону. Для залучення як можно більше учасників до тендерної закупівлі та запобігання необґрунтованого підвищення цін на продукцію, ТОВ «СП УКРПРОМПОСТАВКА» звертається до Вас з проханням скасувати вищезазначений тендер. У подальшому продукцію зазначену у п. 1 «Комплекс вимірювально-керуючий Флоутек-ТМ-1-5» та п. 2 «Комплекс вимірювально-керуючий, Флоутек-ТМ» виводити окремими лотами.

Рішення конфліктної комісії:

Дана закупівля скасована рішенням Тендерного комітету ГПУ «Львівгазвидобування» від 28.08.2018 року оскільки подано для участі у процедурі закупівлі менше двох пропозицій.

Матеріали вашої скарги щодо потенційно дискримінаційних вимог у технічних вимогах до предмета закупівлі були передані до технічних та закупівельних підрозділів ГПУ «Львівгазвидобування» з метою врахування для подальшої підготовки нової процедури закупівлі.