№ 754: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВА КОМПАНІЯ «СПЕЦЗАПЧАСТЬ»

21 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВА КОМПАНІЯ «СПЕЦЗАПЧАСТЬ»
Назва процедури: УБГ18(Т)-141 Двигуни бульдозерної техніки та запчастини до них в асортменті
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 36549406
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: snab_ssp@ukr.net
Контакти заявника: +38-050-362-46-46
ПІБ підписанта скарги: Лисенко Роман Володимирович
Суть скарги, вимоги:

Стосовно кваліфікації за результатами аукціону

Рішення конфліктної комісії:

Дана закупівля на даний час знаходиться на стадії кваліфікації після проведеного аукціону 17 серпня 2018 року. На даний час жодного рішення щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників Тендерним комітетом БУ «Укрбургаз» прийнято не було.

Враховуючи те, що Ваша компанія в матеріалах скарги не оскаржує дії чи бездіяльність Тендерного комітету та Товариства в цілому щодо даної процедури закупівлі, на даний час рішення Конфліктної комісії по Вашій скарзі не може бути прийнято, у зв’язку  чим скарга передана на розгляд Тендерного комітету БУ «Укрбургаз» з рекомендацією врахувати викладені в скарзі матеріали під час прийняття рішень.

Окремо повідомляємо, що у разі незгоди з рішенням Тендерного комітету БУ «Укрбургаз» щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників по закупівлі УБГ18(Т)-141, Ви можете повторно звернутися до Конфліктної комісії зі скаргою саме на прийняті тендерним комітетом філії рішення щодо кваліфікації учасників.

  • ЛистУБГ18(Т)-141.pdf