№ 752: ТОВ "Ендейвер"

21 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Ендейвер"
Назва процедури: 18Т-401_Мастило та герметик для різьбових з’єднань в асортименті
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 37306380
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: office@endv.com.ua
Контакти заявника: office@endv.com.ua
ПІБ підписанта скарги: Піддубний Д.І.
Суть скарги, вимоги:

Просимо скасувати Протокол вибору переможця допорогової закупівлі №18Т-401 від 21.08.18р., та дискваліфікувати учасника ТОВ "Лідер індастрі трейдінг" у зв'язку з порушенням процедури закупівель. Незважаючи на подану нами до Конфліктної комісії скаргу №723 від 07.08.18р. щодо наявності порушень з боку даного Учасника, наша скарга не була прийнята до уваги під час прийняття рішення про акцепт пропозиції Учасника, що допустив безумовне порушення процедури закупівель - Учасник не завантажив на електронному майданчику обов’язкові для завантаження документи, а саме: технологічні регламенти по використанню продуктів (згідно п.8 переліку розділу 1 ДДЗ). Рішення щодо акцепту пропозиції приймалось незважаючи на відсутність розгляду скарги, яка могла прямо вплинути на рішення Тендерного комітету. Натомість, після подачі нами скарги, Учасник ТОВ "Лідер індастрі трейдінг" дозавантажив документи на електронний майданчик із метою приховати порушення. Відсутні документи були завантажені 10.08.18р. (та 13.08.18р.), тобто через 58 днів після аукціону, а не до нього. Наша компанія неодноразово була дискваліфікована за аналогічні порушення, тому ми просимо Тендерний комітет та Конфліктну комісію дотримуватись принципів рівності Учасників та неупередженості при прийнятті рішень, і не створювати штучних преференцій окремим Учасникам закупівель. Крім того, просимо призупинити підписання договору по даній закупівлі до прийняття обгрунтованого рішення по скарзі №723 та даній.

Рішення конфліктної комісії:

Після проведення аукціону учасником ТОВ «ЛІДЕР ІНДАСТРІ ТРЕЙДІНГ» технологічний регламент надано в складі пакету документів, у зв’язку із цим Тендерним комітетом на підставі протоколу №1167 від 01.08.2018 вирішено не відхиляти пропозицію ТОВ «ЛІДЕР ІНДАСТРІ ТРЕЙДІНГ», учаснику направити повідомлення про завантаження документу в систему Prozorro.

Враховуючи,  що ТОВ «ЛІДЕР ІНДАСТРІ ТРЕЙДІНГ» завантажено технологічний регламент в систему Prozorro, а також те, що в діях відповідальних осіб АТ «УГВ» не встановлено порушень при кваліфікації учасника, скарга задоволенню не підлягає.