№ 751: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"

21 серп. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"
Назва процедури: 18Т-408_Запасні частини до установок КРС в асортименті / Spare parts in assortment for workover rigs
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38261016
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: office@ivk-energy.com.ua
Контакти заявника: (044) 501-69-31
ПІБ підписанта скарги: Іваськевич Ярослав Євгенович
Суть скарги, вимоги:

ТОВ «ІВК Енерджі» висловлює Вам свою повагу і даним листом звертається до Вас з наступним: Наша компанія приймала участь у процедурі закупівлі «18Т-408_Запасні частини до установок КРС в асортименті», де за результатами електронно-реверсивного аукціону надала найнижчу ціну. 15 серпня 2018 року компанія Товариство з обмеженою відповідальністю "Промметрологія" надіслала скаргу в конфліктну комісію АТ «Укргазвидобування», щодо «Процесу кваліфікації Контрагентів», де викладена недостовірна інформація. ТОВ "Промметрологія", не провівши аналіз ринку, доносить не правдиву інформацію до АТ «Укргазвидобування», щодо ексклюзивності виробника гальмівних колодок до бурових станків АОРС-80, КОРО1-80 та УПА-80ПХ в особі ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо». Одним з виробників вищезазначеного обладнання є ДП «Пластмас» ТОВ «ТД «ПЛАСТМАС», яке розташоване за адресою: Україна, 17500, Чернігівська область, м. Прилуки, вул. 1 Козача,56. Для підтвердження даної інформації ТОВ «ІВК Енерджі» надає лист №1048 від 17 серпня 2018 року, адресований від ДП «ПЛАСТМАС» ТОВ «ТД ПЛАСТМАС-ПРИЛУКИ», де описується технологічні можливості даного підприємства, його досвід постачання, та наявність відповідної документації та кваліфікованих кадрів для здійснення виробничої діяльності. ТОВ «ІВК Енерджі» разом з заводом-виробником ДП «ПЛАСТМАС» ТОВ «ТД ПЛАСТМАС-ПРИЛУКИ», звертає Вашу увагу на те, що скарга з боку ТОВ "Промметрологія" не має ніякого обґрунтування та документального підтвердження. Тим більше дане звернення несе собою тільки наклеп на виробника-обладнання ДП «ПЛАСТМАС» ТОВ «ТД ПЛАСТМАС-ПРИЛУКИ» та постачальника ТОВ «ІВК Енерджі». Дії з боку ТОВ "Промметрологія" ми вважаємо не тільки не чесними, а й спрямованими на підрив проведення електронних процедур. Впровадження такої поведінки повністю характеризує ТОВ "Промметрологія", як учасника електронних торгів, який діє не за чесними принципи ринкової конкуренції, а учасника для якого наклеп, надання не правдивої інформації, підриву іміджу інших компаній-конкурентів лягає в основу ведення своєї діяльності. Ми як офіційний представник ДП «ПЛАСТМАС» ТОВ «ТД ПЛАСТМАС-ПРИЛУКИ» підтверджуємо можливість проведення технічного-аудиту з боку АТ «Укргазвидобування» нашого виробника, для підтвердження виробничої можливості. В свою чергу просимо Вас взяти до уваги поведінку ТОВ "Промметрологія" та внести дане підприємство до реєстру недобросовісних учасників АТ «Укргазвидобування», оскільки його дії перешкоджають відкритій та прозорій конкуренції.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією перевірено підстави для акцепту пропозиції ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ». Порушень з боку працівників АТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно пропозиції ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ» акцептована з дотриманням встановленого порядку.

  • Лист АТ Укргазвидобування.pdf
  • Лист Скарга.pdf