№ 735: ТОВ "Хімлаборреактив"

10 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Хімлаборреактив"
Назва процедури: НДІ 18(Т)-102_38430000-8 Детектори та аналізатори (автоматичний апарат для визначення коксового залишку; апарат для визначення температури плавлення парафінів)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 23522853
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: gavrilyuk@hlr.ua
Контакти заявника: 067-215-86-92
ПІБ підписанта скарги: директор Жолобіцький В.І.
Суть скарги, вимоги:

Товариство з обмеженою відповідальністю «СОК ТРЕЙД» приймає участь в закупівлі - НДІ 18(Т)-102_38430000-8 Детектори та аналізатори (автоматичний апарат для визначення коксового залишку; апарат для визначення температури плавлення парафінів) Ідентифікатор закупівлі UA-2018-07-27-000746-b яку проводить ПАТ "Укргазвидобування" в особі філії "УкрНДІгаз" 07 серпня 2018 року ТОВ «СОК ТРЕЙД» подав свою закупівлю для участі. В складі своєї тендерної пропозиції серед інших були подані авторизаційні листи: 6.1 Лист авторизації Koehler; 6.2 Лист авторизації Tanaka. Зазначені документи подані не у відповідності до вимог документації. Оскільки в пункті 11 частини 1 Документації міститься вимога: Якщо в складі пропозиції процедури закупівлі надається документ, що складений не на українській або російській мовах, Учасник надає завірений у встановленому порядку переклад цього документу на українську або російську мову. Як зазначено на сайті Міністерства юстиції України в розділі ПОРЯДОК ЗАСВІДЧЕННЯ ВІРНОСТІ КОПІЙ ДОКУМЕНТІВ - Засвідчення вірності копій документів та виписок з них є нотаріальна дія. Авторизаційні листи подані ТОВ «СОК ТРЕЙД» не мають нотаріального посвідчення. У зв’язку з вище викладеним просимо відхили пропозицію ТОВ «СОК ТРЕЙД» як таку, що не відповідає вимогам тендерної документації.

Рішення конфліктної комісії:

Пропозиція ТОВ «СОК ТРЕЙД», відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, тому скаргу ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» відхилено.