№ 733: ТОВ "Нафтотрейд-Капітал" (від ЦКК)

9 серп. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Нафтотрейд-Капітал" (від ЦКК)
Назва процедури: 18Т-245_Олива моторна всесезонна для використання в двохкаскадних газомотокомпресорах (AJAX); 18Т-134_Олива моторна всесезонна для використання в двохкаскадних газомотокомпресорах (AJAX)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 36447689
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: м. Луцьк, вул. Єршова, 1
ПІБ підписанта скарги: Якобчук С.М.
Суть скарги, вимоги:

ТОВ "Нафтотрейд-Капітал" відхилено у зв'язку із ненаданням повноважень субдилера, та надано відгуку про досвід постачання від компанії, що надала субдилерство. У закупівлі 18Т-134 переможцем також надано сертифікат від субдилера.

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 6 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено критерій «Учасник (Постачальник) є виробником МТР, що закуповуються ПАТ "Укргазвидобування", або компанією, уповноваженою виробником на здійснення поставок даних МТР», для підтвердження даного критерію учасникам необхідно надати документи які підтверджують, що контрагент є виробником, або уповноважуючий документ від виробника МТР (дилерські або представницькі повноваження або копія діючого договору з виробником МТР.

ТОВ «НАФТОТРЕЙД КАПІТАЛ» у складі пакету документів надано сертифікат авторизованого дилера моторних та промислових олив ORLEN OIL на території України, який виданий ТОВ «ВОГ ТРЕЙД». В свою чергу ТОВ «ВОГ ТРЕЙД» згідно наданого сертифікату авторизовано виробником - ORLEN OIL Sp. Z o.o. як дистриб’ютора  моторних олив. 

Таким чином ТОВ «НАФТОТРЕЙД КАПІТАЛ» не надано уповноважуючий виробником ORLEN OIL Sp. z o.o. відповідний документ.

На підставі викладеного скарга ТОВ «НАФТОТРЕЙД КАПІТАЛ» відхилена.

Пунктом 8 Додатку 1 документації допорогової закупівлі не встановлено вимог до відгуків від замовників/кінцевого споживача за останній рік, а тому підстава для відхилення, що зазначена у протоколі №18Т-245 від 24.07.2018 в частині «надання відгуку про досвід постачання від компанії, що надала субдиллерство» не підтверджується.

Стосовно закупівлі 18Т-134 інформація прийнята до уваги.

Враховуючи, що у закупівлі 18Т-134 договір із переможцем ТОВ «СМ-Лубрікантс» вже підписано, відповідальним підрозділам АТ «УГВ» рекомендовано звернути увагу на даний факт, дотримуватись принципів послідовності та об’єктивності, вжити заходів щодо усунення виявлених порушень у майбутньому.

 

Рішення ЦКК від 28.08.2018 (надійшло 30.08.2018) 

Скаргу ТОВ "НАФТОТРЕЙД-КАПІТАЛ" щодо відхилення пропозиції скаржника визнати необгрунтованою.

 

 

  • скарга Нафторейд від ЦКК.pdf