№ 707: Товариство з обмеженою відповідальністю "МІО-КОМ"

26 лип. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "МІО-КОМ"
Назва процедури: 18Т-345_Ключ гідравлічний для бурильних труб / Hydraulic key for drill pipes
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 39720116
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: tovmiokom@ukr.net
Контакти заявника: 0505848649
ПІБ підписанта скарги: Нейковська О.В.
Суть скарги, вимоги:

У відповідності до Протоколу № 18Т-345 від 24.07.2018 року у закупівлі18Т-345_Ключ гідравлічний для бурильних труб (43610000-2 - Частини бурильних машин (Ключ гідравлічний для бурильних труб) переможцем допорогової закупівлі обрано компаныю Sichuan Honghua Petroleum Equipment Co. Ltd China. В ДОКУМЕНТАЦЇ ДОПОРОГОВОЇ ЗАКУПІВЛІ п.7 Додатку №1 міститься вимога про надання Гарантійного листа за підписом керівника на бланку організації, що до отримання та надання дозволу Держпраці України (згідно постанови КМУ від 26.10.2011р. № 1107) на застосування обладнання на території України за результатами поставки. ТОВ «МІО-КОМ» звертає Вашу увагу на те, що за отриманою нами інформацією з Головного Управління Держпраці Дозвіл на експлуатацію (застосування ) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки може видаватися виключно - виробникам (або постачальникам) згаданої продукції Резидентам України. Також слід зазначити, що одержання Дозволу не вимагається у разі експлуатації (застосування) устаткування підвищеної небезпеки, яке прийнято в експлуатацію з видачею відповідного сертифіката (сторок дії якого – п’ять років), дія ж Дозволу на експлуатацію (застосування ) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки – безстрокова. А оскільки експлуатація (застосування ) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки – довготривалий період використання під час виробничого процесу, виникає питання, яким чином компанія-нерезидент отримає (отримуватиме) Дозвіл Держпраці. В зв’язку з чим п р о с и м о: у відповідності до умов проведення аукціонів розглянути нашу скаргу та прийняти відповідне рішення.

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція Sichuan Honghua Petroleum Equipment Co. Ltd, надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, скаргу ТОВ «МІО-КОМ» відхилено.

Разом з цим повідомляємо, що під час попередніх закупівель Sichuan Honghua Petroleum Equipment Co. Ltd зобов’язалось відкрити на території України представництво та отримувати дозволи на застосування відповідного обладнання.

  • Скарга 25.07.2018.pdf