№ 690: Товариство з обмеженою відповідальністю «ДЖИУФІЗІКС ЕНД ДРІЛЛІНГ СЕРВІСІЗ»

18 лип. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю «ДЖИУФІЗІКС ЕНД ДРІЛЛІНГ СЕРВІСІЗ»
Назва процедури: 18Т-435_Гвинтові вибійні двигуни, 4 лоти / Downhole Mud Motors (PDM), 4 lots
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 39278628
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: dd_services@ukr.net
Контакти заявника: (044) 522-81-38
ПІБ підписанта скарги: Прийма Сергій Вікорович, директор
Суть скарги, вимоги:

Згідно аукціону 18Т-435_Гвинтові вибійні двигуни, 4 лоти / Downhole Mud Motors (PDM), 4 lots, UA-2018-06-13-000259-a, який відбувся 06.07.2018р., компанія ТОВ «ДЖИУФІЗІКС ЕНД ДРІЛЛІНГ СЕРВІСІЗ» надала найменшу цінову пропозицію в ході аукціону по лотах №1, №2, №4. Під час реєстрації документів на тендерному майданчику, виникла технічна помилка з нашого боку, було додано не той пакет документів. А саме було додано дилерство від DE ZHOU JINGMEI PETROLEUM MACHINERY CO., LTD, дійсно дане дилерство не було підтверджене. Дані документи були додані на тендерний майданчик випадково. Просимо вибачення, за дане непорозуміння. При наданні оригіналів документів до АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ», всі помилки були виправлені, пакет документів наданий вчасно. На даний момент було подане діюче дилерство від CHENGDU JIACHEN PETROLEUM MACHINERY CO., LTD (нижче додається). Компанія ТОВ «ДЖИУФІЗІКС ЕНД ДРІЛЛІНГ СЕРВІСІЗ» показала себе, як надійного постачальника в 2016-2018 рр., та закрила всі контракти раніше терміну постачання, без зауважень з боку АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» та БУ «УКРБУРГАЗ». Сподіваємося на Ваше розуміння, та приносимо вибачення за дану помилку.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасника допорогової закупівлі №18Т-435 від 02.08.2018 пропозиція учасника ТОВ «ДЖИУФІЗІКС ЕНД ДРІЛЛІНГ СЕРВІСІЗ» відхилено, тому скарги ТОВ «МІО-КОМ», Dezhou United Petroleum Technology Corp. задоволено.

 

  • Ответ.pdf